Aplicatia Google Motion Stills permite aplicarea de texte în miscare peste Live Photos de pe iPhone si iPad

0
298

Google a lansat o actualizare pentru aplicația Motion Stills care introduce o caracteristică utilă pentru utilizatorii care o folosesc pentru a genera și edita GIF-uri

Potrivit companiei Google, versiunea 1.3 a Motion Stills pentru iPhone și iPad vine cu un efect de text în mișcare. Acesta le permite utilizatorilor să aplice peste orice clip video scurt sau GIF un text care să se miște împreună cu imaginile la nu mai puțin de 1000 de cadre pe secundă. Caracteristica este descrisă pe blogul Google, acolo unde avem și o demonstrație de clip peste care s-a aplicat noul efect:

Am adăugat Mișcare Text pentru ca voi să puteți crea direct de pe telefoane efecte de text în mișcare, similare cu cele pe care le vedeți în filme sau seriale. Cu Mișcare Text, veți putea cu ușurință să poziționați textul oriunde peste clipul vostru video pentru a obține rezultatul dorit. Durează doar o secundă să îl inițializezi în timp ce tipărești, iar apoi rulează la 1000 de cadre pe secundă în întregul Live Photo, astfel încât procesul întreg să se simtă instantaneu.

Alături de Mișcare Text, noua versiune de Google Motion Stills introduce în aplicație tehnologia de învățare automată Google RAISR, care va îmbunătăți rezoluția clipurilor video, adaugă 3D Touch în interfață (efectele „Peek și Pop”) și introduce cinemagraph-uri complet automatice – imagini care se mișcă în buclă, în care subectulse mișcă, în timp ce tot ceea ce este în jurul său rămâne inert.

Lansată anul acesta pe iOS și integrată parțial în aplicația Google Foto, aplicația Motion Stills a fost gândită să permită crearea de GIF-uri unice din orice fel de imagine Live Photo generată cu iPhone 6s (Plus), iPhone SE și/sau iPhone 7/7Plus.

Actualizarea la versiunea 1.3 a aplicației Motion Stills pentru iPhone și iPad este posibilă de pe App Store>Actualizări pentru toți utilizatorii cu iOS 9.0 sau ulterior instalat pe dispozitivele lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.