Google a lansat aplicația Motion Stills pentru iPhone. Te ajută să creezi GIF-uri și filme din Live Photos

0
605

Cum Apple nu s-a gândit să ofere utilizatorilor de iPhone și iPad instrumente în iOS care să le permită manevrarea și editarea Live Photos sau convertirea lor în format video ori .GIF, pe App Store continuă să apară aplicații cu aceste funcționalități. Iar Motion Stills este cea mai recentă dintre ele.

Lansată de către Google în prima parte a acestei săptămâni, Motion Stills este o aplicație pentru iPhone și iPod touch care le permite utilizatorilor să creeze GIF-uri unice din imaginile Live Photos pe care le-au capturat cu un iPhone 6s, iPhone 6s Plus sau iPhone SE. Aceasta a fost realizată de către Echipa de Cercetare Google și folosește tehnologia de stabilizare video a companiei din Mountain View pentru a îngheța fundalul imaginilor sau pentru a crea imagini cinematice panoramice. De asemenea, Motion Stills este capabilă să combine mai multe clipuri / imagini Live Photo într-un singur montaj.

GIF-urile realizate de Motion Stills pot fi partajate ulterior prin intermediul rețelelor sociale sau al unor aplicații cum ar fi Mesaje ori Mail.

Am fost pionieri ai acestei tehnologii prin stabilizarea a sute de milioane de videoclipuri și crearea de animații GIF din rafalele foto. Algoritmul nostru folosește  programarea lineară pentru a calcula o cale de cameră virtuală care este optimizată pentru a monta videoclipuri și rafale, ca și cum ele ar fi fost filmate folosind echipament de stabilizare, producând un fundal nemișcat sau creând panorame cinematice pentru a elimina tremurul.

Clipurile scurte sunt perfecte pentru crearea buclelor, așa că noi am adăugat optimizarea buclelor pentru a scoate ce este mai bun din capturile tale. Modul nostru de abordare identifică punctele optime de pornire și oprire, și înlătură, de asemenea, cadrele încețoșate. Ca și un beneficiu suplimentar, asta corectează „capturile buzunarului” (filmări în timp ce telefonul este pus înapoi în buzunar).

Important de menționat este că, deși pe App Store mai sunt aplicații capabile să creeze GIF-uri din Live Photos, soluția celor de la Google este disponibilă numai pe iOS și numai pentru o carcteristică unică a dispozitivelor iOS. Compania americană menționează că în viitor ar putea folosi informațiile pe care le obține de la Motion Stills pentru a extinde funcționalitatea Poze Google.

Motion Stills este disponibilă pe App Store sub forma unei aplicații adresate numai dispozitivelor iPhone și iPod touch cu iOS 9.0 și ulterior. Aplicația a fost tradusă în limba română și are dimensiunea de 22,1 MB.

  • Motion Stills pentru iPhone și iPod touch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.