Apple a lansat iOS 10.2.1 public beta 1 pentru iPhone și iPad

0
787

La doar o zi distanță iOS 10.2.1 beta 1, Apple a lansat joi seară și iOS 10.2.1 public beta 1 pentru utilizatorii iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Software Beta.

iOS 10.2.1 este o actualizare de tipul 10.x.1, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.2.1 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”, iar dezvoltatorii care au instalat deja actualizarea nu au descoperit vreo noutate remarcabilă.

iOS 10.2.1 public beta 1 are numărul de build 14D10 și poate fi instalat de către toți utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (doar dacă ai mai instalat anterior o versiune publică de iOS pe dispozitivul pe care dorești să îl actualizezi acum). În cazul în care nu ai mai instalat anterior o versiune beta publică de iOS pe dispozitivul tău iPhone sau iPad, vei putea să te înrolezi acum de pe site-ul web al companiei Apple pentru a primi iOS 10.2.1. Desigur, fiind o versiune beta, instalarea ei nu este indicat a se face pe dispozitivele principale, ci doar pe cele de rezervă. Mai multe detalii cu privire la procesul de înrolare și instalare a unei versiuni beta publice de iOS sunt oferite în tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos (informațiile sunt pentru iOS 10, însă sunt valabile și pentru iOS 10.2.1):

Lansat pe 11 decembrie în variantă finală, iOS 10.2 era cea de-a doua actualizare majoră adusă de către Apple sistemului de operare iOS 10 pe care l-a lansat la jumătatea lunii septembrie. iOS 10.2 venea cu o mulțime de corecturi de erori și caracteristici noi, printre care se numărau peste 100 de caractere emoji noi și actualizate, o nouă aplicație TV, noi efecte de ecran pentru Mesaje, îmbunătățiri în Muzică și nu doar. Mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 10.2 sunt disponibile aici.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.2.1 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată undeva la începutul anului viitor.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.2.1 pe iPhone, iPad sau iPod touch și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.