Gmail 5.0.7 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
324

Google a publicat săptămâna aceasta o nouă actualizare importantă pentru clientul Gmail oficial de pe App Store. Versiunea 5.0.7 a aplicației introduce câteva schimbări importante pentru compunerea și administrarea e-mailurilor de pe iPhone și iPad, și sosește la numai câteva săptămâni distanță de actualizarea ce schimba destul de mult interfața Gmail pentru iOS.

Potrivit companiei Google, aplicația Gmail pentru iPhone și iPad introduce în versiunea 5.0.7 o opțiune în panoul Setări care le permite utilizatorilor să selecteze browserul favorit în care să fie deschise implicit toate linkurile cuprinse în e-mailuri. Opțiunile disponibile sunt Safari și Chrome.

În plus, actualizarea le permite acum utilizatorilor să selecteze mai multe mesaje din căsuța poștală prin simpla atingere a imaginii de profil a expeditorului ori a pictogramei afișate în dreptul fiecărui e-mail. Marcarea ca citite sau necitite a mesajelor a fost și ea simplificată, fiind posibilă prin simpla selectare a e-mailului dorit urmată de atingerea pictogramei „scrisoare închisă/deschisă” din bara cu instrumente situată în partea de sus a ecranului.

În cele din urmă, Google ne anunță că cea mai recentă versiune a aplicației Gmail pentru iOS permite editarea conținutului citat atunci când scriem răspuns la un mesaj, precum permite și copierea și lipirea de conținut bogat în corpul mesajului pe care îl compunem.

Actualizarea la versiunea 5.0.7 a aplicației Gmail pentru iOS poate fi realizată de către utilizatorii de iPhone și iPad de pe App Store>Actualizări, dar doar dacă au instalat iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.