În materialele de prezentare a iPhone 7 și iPhone 7 Plus Apple a folosit niște fundaluri noi pe care mulți utilizatori de iPhone și iPad le-au îndrăgit și s-au întrebat dacă le pot descărca și pe dispozitivele lor. Din păcate pentru ei (și chiar și pentru noii posesori de iPhone 7 și iPhone 7 Plus), aceste fundaluri nu au fost disponibile nici în iOS 10 și nici în iOS 10.1.

Lucrurile par să se schimbe în iOS 10.2. Lansată la începutul acestei săptămâni pentru dezvoltatorii de aplicații, prima versiune de iOS 10.2 include noile imagini de fundal folosite de Apple în materialele de promovare a noii generații de iPhone. Denumite pur și simplu „Picătură albastră”, „Picătură roșie” și „Picătură galbenă”, aceste fundaluri sunt disponibile în iOS 10.2 beta 1 doar pentru posesorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Dar ce se întâmplă cu restul utilizatorilor?

Nu știm deocamdată dacă Apple intenționează să ofere noile fundaluri în configurările tuturor celorlalte modele de iPhone sau chiar pe iPad, însă până când vom afla, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea de a le descărca la rezoluția completă și să le configurați pe dispozitivele voastre, indiferent de versiunea de iOS sau de model.

Înainte de a începe, menționez că aspectul noilor fundaluri poate fi previzualizat mai jos și că imaginea dorită poate fi deschisă la rezoluția completă urmând linkurile de sub imagine, apoi salvate pe iPhone/iPad. Rezoluția este de 2706 pe 2706 pixeli, deci este suficient de mare nu doar pentru a obține efectul de paralaxă pe fiecare dispozitiv, ci și pentru a le configura pe orice model, inclusiv pe iPad Pro de 12,9 inchi.

Notă: Pentru a salva imaginea dorită, ține degetul apăsat pe ea și selectează Salvați imaginea.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.