Apple ia în calcul reducerea pretului abonamentelor Apple Music

0
540

Apple ia serios în calcul o reducere de preț a abonamentelor pentru Apple Music, potrivit unor persoane citate de cei de la Digital Music News. 

Se pare că Apple vrea să reducă prețul abonamentelor individuale și familiale pentru Apple Music de la 9,99$ și 14,99$ la 7,99$, respectiv 12,99$. Modificarea urmează să se producă de Crăciun, când Apple urmează să le ofere utilizatorilor un „discount promoțional de Sărbători”, păstrând mai apoi prețul redus pentru toate planurile (cu excepția celui pentru elevi și studenți, care va rămâne la 4,99$/lună).

Digital Music News nu se referă în articolul lor decât la prețul abonamentelor pentru Statele Unite ale Americii și nu specifică dacă o modificare similară va avea loc și în alte țări, cum ar fi cele din zona euro. Din această cauză, nu știm dacă prețul abonamentelor Apple Music va fi redus și în România, spre exemplu, însă la noi abonamentele costă oricum mult mai puțin decât în SUA, Germania, Franța sau alte țări. Pentru planul individual, un român plătește doar 4,99€, iar pentru cel familial doar 7,99€.

Important de specificat în legătură cu această informație nouă despre planurile Apple este că ea vine de la persoane care nu lucrează în cadrul companiei americane, dar care lucrează împreună cu echipa Apple Music încă de la lansarea de anul trecut a serviciului de streaming muzical. Apple nu a comentat încă nimic cu privire la această informație, deși în trecut a comentat la o știre de pe Digital Music News cu privire la planurile de închidere a iTunes Music Store, spunând că ea nu este adevărată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.