Apple și-a actualizat astăzi site-ul web cu o pagină nouă în care anunță că, după mai mulți ani de pauză, va organiza din nou Vinerea Neagră a reducerilor.

Potrivit gigantului american, Black Friday 2016 va fi organizat vineri, pe 25 noiembrie, în magazinele sale fizice și online din mai multe țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Italia, Spania și chiar Ungaria. Reducerile vor ține doar o singură zi (poate văd asta și retailerii români).

Organizarea de către Apple a Black Friday este destul de surprinzătoare, în condițiile în care anul trecut șeful departamentului de retail din cadrul companiei, Angela Ahrendts, a afirmat că Apple nu va organiza Black Friday deoarece „a fi bun cu angajații tăi e mereu bine pentru afacerea ta”. În schimb, la fel ca și în anul precedent, compania americană a oferit magazinelor partenere reduceri care le-au permis acestora din urmă să comercializeze iPhone, iPad și Mac la prețuri promoționale cu ocazia zilei cu cele mai mari reduceri din an.

În pagina despre Black Friday, Apple menționează că evenimentul care va dura o singură zi va aduce livrarea gratuită a tuturor comenzilor de produse aflate în stoc ce au fost plasate până la o anumită oră locală (diferă de la o țară la alta). El se va desfășura atât în magazinele fizice, cât și online – pe site-ul Apple și în aplicația Apple Store pentru iOS.

În plus, Apple a adăugat în pagina despre Black Friday legături către patru categorii de produse care pot fi oferite cadou de Sărbători Acestea sunt: Cadouri Apple, Cadouri muzicale, Cadouri foto și Jocuri și jucării.

Momentan nu se știe care sunt reducerile care vor fi aplicate de către Apple produselor sale și dacă gigantul american va reduce efectiv prețul sau dacă le va oferi clienților carduri cadou de valoarea reducerii.

Fiindcă cei mai mulți dintre noi ne aflăm în România, o țară unde Apple nu are deschise magazine proprii, noi nu vom beneficia de reducerile companiei (am beneficiat indirect vinerea trecută, când a avut loc varianta românească de Black Friday și anumite produse Apple au avut reduceri consistente la majoritatea retailerilor parteneri ai companiei americane). Totuși, dacă vineri vă veți afla într-una dintre țările europene (și nu doar) în care Apple organizează Black Friday, atunci puteți să prindeți ofertele (nu vă așteptați la reduceri spectaculoase, pentru că nu le veți vedea direct în magazinele Apple).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.