Black Friday este unul dintre cele mai așteptate momente din an, deoarece reușește mereu să strângă sute de milioane de oameni în fața computerelor, telefoanelor, tabletelor sau a magazinelor care organizează campanii de reduceri masive pentru a marca începerea sezonului cumpărăturilor.

Evenimentul este prezent în România de suficient timp încât el să fi fost românizat deja, prin faptul că magazinele organizează Black Friday aproape săptămânal, fie că ne aflăm în luna noiembrie, în decembrie sau chiar în iulie. Din fericire, însă, un Black Friday în propriul sens al cuvântului există teoretic și la noi, câteva magazine (începând cu eMAG) făcând reduceri masive la unele dintre produsele aflate în ofertele proprii, inclusiv la produsele Apple (surprinzător sau nu, uneori chiar și fără a crește prețul în prealabil). Ori dacă ești în căutarea unui iPhone, iPad, Apple Watch, Mac și nu numai, și ai vrea să vezi ofertele de Black Friday numai la aceste dispozitive, atunci ai nimerit în locul care trebuie!

Black Friday 2016 Reduceri la produse Apple

Notă: Această secțiune va fi actualizată pe măsură ce retailerii își vor anunța ofertele și va include prețuri și linkuri directe către produsele Apple. Alte promoții interesante interesante vor fi și ele evidențiate tot aici, așa că ar fi bine să descărcați aplicația iTutorial.ro (iOS/Android) ori să ne urmăriți pe rețelele de socializare, pentru a prinde ultimele oferte!

Accesează rapid ofertele pe magazin

eMAG

Puțin înaintea orei 07:00, eMAG a dat startul la Black Friday cu reduceri de până la 90% la mii de produse, printre care se numără și câteva produse Apple:

iPhone

iPad

Apple Watch

Mac

Accesorii

eMAG are reduceri la mult mai multe produse, printre care se numără și cele din categoriile următoare: telefoane, televizoare, desktop și notebook, aparate foto, electrocasnice, electronice, cărți, canapele, anvelope, parfumuri, jucării, produse pentru casă și animale, precum și produse pentru auto. Toată oferta o puteți accesa urmând linkul de mai jos:

Flanco

Accesează oferta completă a Flanco

evoMAG

Accesează oferta completă a evoMAG

Cel.ro

Accesează oferta completă a cel.ro

Azerty

Accesează oferta completă Azerty.ro

Orange

Vodafone

Telekom

Articol actualizat în permanență. Te rugăm să revii pentru mai multe oferte.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.