Black Friday 2015 în România – iată ofertele la produsele Apple

0
20770
HANGZHOU, CHINA - JANUARY 24: (CHINA OUT) People prepare for the opening of the new Apple flagship store at Pinghai Road on January 24, 2015 in Hangzhou, Zhejiang province of China. Citizens, sales clerks and Apple fans celebrated the opening of the first store in the capital of Zhejiang Province. (Photo by ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images)

Black Friday este unul dintre cele mai așteptate momente din an, deoarece reușește mereu să strângă sute de milioane de oameni în fața computerelor, telefoanelor, tabletelor sau a magazinelor care organizează campanii de reduceri masive pentru a marca începerea sezonului cumpărăturilor. Evenimentul este prezent în România de suficient timp încât el să fi fost românizat deja, prin faptul că magazinele organizează Black Friday aproape săptămânal, fie că ne aflăm în luna noiembrie, în decembrie sau chiar în iulie. Din fericire, însă, un Black Friday în propriul sens al cuvântului există teoretic și la noi, câteva magazine făcând reduceri masive la unele dintre produsele aflate în ofertele proprii, inclusiv la produsele Apple (surprinzător sau nu, uneori chiar și fără a crește prețul în prealabil). Ori dacă ești în căutarea unui iPhone, iPad, Apple Watch, Mac și nu numai, și ai vrea să vezi ofertele de Black Friday numai la aceste dispozitive, atunci ai nimerit în locul care trebuie!

Black Friday poate deveni Black Week sau Black Month

Cu toate că în mod normal și logic, Black Friday cade în ultima vineri din luna noiembrie (pentru a da startul sezonului cumpărăturilor de dinaintea Crăciunului), la noi magazinele au decis de ceva vreme că ar fi mai bine ca evenimentul să cadă cu o săptămână înainte. Astfel, vineri, pe 20 noiembrie, cele mai multe magazine de la noi vor da startul reducerilor masive la multe dintre produsele aflate în ofertele proprii, oferind utilizatorilor, în unele cazuri, nu doar 24 de ore pentru a cumpăra tot ceea ce își doresc, ci până la 72 de ore sau chiar o săptămână intreagă. Mai mult decât atât, pe lângă acest Black Friday oficial, o a doua rundă de reduceri va avea loc la unele magazine chiar și vinerea viitoare, pe 28 noiembrie, însă recomandarea mea este să nu vă bazați prea mult pe acel Black Friday secund, deoarece ofertele nu vor mai fi așa atractive. Or, dacă vrei să prinzi cele mai bune oferte, fii pe 20 noiembrie cu ochii pe telefon, tabletă sau computer.

eMAG, Flanco, Altex, Orange, QuickMobile, F64 și multe alte magazine din România vor organiza Black Friday cu reduceri masive la o bună parte dintre produsele aflate în ofertele proprii. Vorbim desigur despre doar câteva dintre magazinele cu produse electronice și electrocasnice care vor organiza Black Friday pe 20 noiembrie, această categorie de produse fiind și cea mai atractivă pentru mulți dintre noi, care vedem Black Friday ca și pe un bun prilej de a ne schimba vechile telefoane, tablete, televizoare, laptopuri sau chiar unele produse electrocasnice. Desigur, Black Friday va fi și la alte tipuri de magazine, cum ar fi cele de îmbrăcăminte sau construcții, însă nu aș crede că intrând pe acest site web sunteți interesați să aflați reducerile la teniși sau betoniere. De aceea, mă voi axa aici în special pe reducerile la produsele Apple de la fiecare dintre magazinele care organizează Black Friday.

În continuare vă recomand să citiți mai jos câteva dintre recomandările mele în ceea ce privește pregătirea pentru Black Friday și o listă cu magazinele care vor organiza marele eveniment, alături de produsele Apple aflate la reduceri. Rețineți că acest articol va fi actualizat în permanență cu ultimele oferte și detalii, așa că ar fi bine să descărcați aplicația iTutorial.ro (iOS/Android) ori să ne urmăriți pe rețelele de socializare, pentru a prinde ultimele oferte!

Magazine care organizează Black Friday 2015 în România

Ofertele la produsele Apple de Black Friday la eMAG, QuickMobile, Altex, Cel.ro, Orange și nu numai

Notă: Această secțiune va fi actualizată pe măsură ce retailerii își vor anunța ofertele și va include prețuri și linkuri directe către produsele Apple. Dacă este cazul, alte promoții interesante interesante vor fi și ele evidențiate tot aici.

eMAG

Cel mai mare retailer de pe piața românească va atrage probabil și pe cei mai mulți dintre români să își cumpere un produs nou. eMAG a anunțat până acum doar că 650.000 de produse, valoarea totală a reducerilor ridicându-se la 100 de milioane de lei. Reducerile se aplică la produse din categoriile următoare: telefoane, televizoare, desktop și notebook, aparate foto, electrocasnice, electronice, cărți, canapele, anvelope, parfumuri, jucării, produse pentru casă și animale, precum și produse pentru auto.

Actualizare: Black Friday 2015 la eMAG a început! Vezi aici întreaga ofertă!

Reduceri la produsele Apple

Alte superoferte

QuickMobile

La QuickMobile, Black Friday 2015 va avea loc în perioada 20-22 noiembrie și va veni cu reduceri de până la 80 de procente la produsele aflate în oferta retailerului român. Potrivit celor de la QuickMobile, valoarea totală a reducerilor este de 5 milioane de euro, iar printre produsele care fac obiectul acestei promoții se numără și numeroase dispozitive Apple (inclusiv iPhone 6s).

Anul acesta, QuickMobile va implementa o platformă de cumpărături printr-un singur clic, reducând astfel timpul necesar plasării unei comenzi la mai puțin de 60 de secunde. Mai mult, plata online cu cardul va aduce cu ea nu doar prioritate la livrarea comenzii, dar și transport gratuit, indiferent de valoare și posibilitatea de a câștiga un iPhone 6s.

Actualizare: QuickMobile a dat startul ofertelor de Black Friday, principalele reduceri la produsele Apple fiind prezentate mai jos.

Accesează întreaga ofertă de Black Friday a QuickMobile

Flanco

Aidoma QuickMobile.ro, Flanco va organiza Black Friday 2015 în perioada 20-23 noiembrie, oferind deci clienților un weekend prelungit în care să aibă acces la reducerile de până la 80%. Retailerul va da startul promoțiilor de Black Friday vineri, 20 noiembrie, la ora 7:00, clienții putând beneficia de oferte atât în magazinul online, cât și în cele 95 de magazine fizice din toată țara.

Iar pentru a ne face o idee cu privire la promoțiile pe care le va avea de Black Friday, magazinul românesc a luat decizia de a publica, cu câteva ore mai repede oferta. Catalogul întreg poate fi vizionat urmând linkul de mai jos. De asemenea, noi vom evidenția promoțiile la produsele Apple.

Actualizare 20 noiembrie ora 7:01: Black Friday 2015 la Flanco a început – accesează oferta!

 Altex și Media Galaxy

Altex și Media Galaxy se laudă că organizează cel mai mare Black Friday văzut vreodată. Ele au furat startul anul acesta, începând „Black Friday-ul” încă de pe 30 octombrie. În cazul în care nu știai, nu trebuie să disperi, deoarece promoțiile lor vor continua până în ultima zi a acestei luni. Astfel, cei doi retaileri se laudă că nu mai trebuie să te trezești cu noaptea în cap pentru a prinde ofertele, noi produse fiind adăugate constant în această promoție.

Așadar, dacă vreți să vedeți promoțiile disponibile la Altex sau Media Galaxy, accesați magazinele online (Altex / Media Galaxy) sau mergeți într-unul dintre magazinele fizice ale celor doi retaileri.

 Elefant

Cunoscutul mall online Elefant.ro a dat startul reducerilor de Black Friday la ora 22:00, dar trebuie să te grăbești, deoarece superofertele vor fi disponibile până la ora 02:00. Campania de Black Friday va fi reluată și mâine la Elefant.ro începând cu ora 10:00, pentru ca la ora 22:00 magazinul să pună punct evenimentului. La fel ca și anul trecut, la Elefant vei găsi cam tot ceea ce îți poți dori la reducere – de la cărți și accesorii vestimentare și până la produsele IT. Produsele Apple nu fac excepție, iar cele aflate în ofertă vor fi prezentate mai jos:

Accesează toată oferta de Black Friday a Elefant.ro

Orange

Unul dintre Black Friday-urile așteptate ale acestei zile este cel organizat de Orange România. Cel mai mare operator de la noi a dat startul reducerilor de până la 100% la telefoane, tablete și chiar accesorii. În fiecare zi din următoarea săptămână (perioada 20-29 noiembrie), clienții Orange sunt invitați să vâneze ofertele actualizate și să beneficieze de reduceri grozave de până la 90% la cele mai bune produse din oferta operatorului. Poți vedea întreaga ofertă de Black Friday la Orange urmând linkul de mai jos:

Clic aici pentru a vedea întreaga ofertă de Black Friday la Orange

Vodafone

Al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din România organizează și anul acesta Black Friday, sub denumirea de „Red & Black Weekend”. În perioada 20-22 noiembrie, Vodafone România va oferi reduceri de până la 100% la telefoane, plus cadouri și bonusuri de date de până la 50 GB, valabile timp de 6 luni. Ofertele sunt valabile atât în magazinele din Rețeaua Vodafone, cât și online. (puteți accesa magazinul online urmând linkul de mai jos).

Actualizare: Vodafone a dat startul reducerilor de Black Friday:

Accesează oferta de Black Friday a Vodafone.ro

Telekom

În fine, ultimul dintre cei trei mari operatori de telefonie mobilă care au anunțat că vor organiza Black Friday și a dat startul campaniilor deja este Telekom România. Magenta oferă la reducere în perioada 19-22 noiembrie telefoane inteligente cu până la 80% reducere și pachete fix-mobil cu diferite cadouri. În plus, clienții care au deja conturi MyAccount beneficiază de o extra-reducere oferită de Telekom. În ceea ce privește produsele Apple aflate la reducere, operatorul s-a rezumat la a reduce prețurile numai în cazul modelelor mai vechi de iPhone (iPhone 5, 5c și 5s), chiar dacă „ofertele” sunt mai degrabă niște glume.

Black Friday la Telekom România – clic aici pentru a vedea toate reducerile

Cel.ro

Magazinul online românesc Cel.ro a dat, de asemenea, startul reducerilor de Black Friday vineri dimineață, oferind reduceri substanțiale la o gamă variată de produse, printre care se numără și laptopuri, telefoane, televizoare, tablete, electrocasnice, componente și periferice, parfumuri și produse de îngrijire personală, articole pentru bebe și jucării, precum și produse pentru casă și mașină.

Accesează întreaga ofertă Cel.ro de Black Friday

În ceea ce privește produsele Apple aflate la reducere la Cel.ro, acestea sunt:

evoMAG

Dis de dimineață, evoMAG a început campania de Black Friday cu reduceri substanțiale la produse din categoriile următoare: telefoane, tablete, gadgeturi, computere, monitoare, software, imprimante, componente PC, rețelistică, TV, foto, videop, electrocasnice, decorațiuni, îngrijire personală, mama și copilul, modă, sport, fitness, autoturisme și bricolaj. Promoțiile se vor desășura pe durata a trei zile (din 20 până în 22 noiembrie), însă cele mai importante reduceri sunt, desigur, în prima zi a campaniei, așa că ar trebui să te grăbești.

Accesează întreaga ofertă de BlackFriday a evoMAG.ro

ClickShop

Unul dintre primele magazine care au dat startul reducerilor de Black Friday este ClickShop. Magazinul de electronice și electrocasnice susținut de către Telekom România face reduceri mari la multe dintre produsele aflate în oferta proprie. Printre produsele ale căror preț a fost redus se numără și câteva dintre dispozitivele Apple, pe care le vom evidenția mai jos.

Campania de reduceri la ClickShop România se va desfășura pe durata a trei zile, duminică seara urmând a se încheia.

Black Friday la ClickShop – clic aici pentru a vedea toată oferta

MarketOnline

Ofertele de BlackFriday au început și la MarketOnline. Magazinul online oferă la reducere de până la 75% produse din categoriile următoare: televizoare, tablete, telefoane, laptopuri/IT, aparate foto, electrocasnice și îngrijire personală. Campania de Black Friday se desfășoară pe MarketOnline.ro pe durata întreg weekendului, iar oferta este disponibilă urmând linkul de mai jos:

Clic pentru a vedea întreaga ofertă a MarketOnline de Black Friday

Azerty

Unul dintre retailerii care au dat, de asemenea, startul reducerilor de Black Friday este Azerty. Până duminică seară, cunouscutul magazin online are reduceri de până la 75% la o gamă variată de produse din categorii precum TV/electronice, telefoane și tablete, laptop/it, electrocasnice mici și de îngrijire personală. Toată oferta Azerty de Black Friday poate fi văzută urmând linkul de mai jos.

Clic aici pentru a vedea toată oferta Azerty de Black Friday

F64

Joi noaptea, puțin înaintea orei 24:00, F64, cel mai mare magazin specializat în comercializarea de aparate foto/video și accesorii pentru acestea, a dat startul Black Friday. Începând de acum și până duminică, 23 noiembrie, clienții magazinului vor putea beneficia de reduceri de până la 70% la aparate foto, video, accesorii și chiar telefoane și tablete. Produsele Apple sunt și ele disponibile la reducere în oferta F64, așa că vă invit să vedem mai jos toate reducerile la produsele gigantului american:

Black Friday la F64 – clic aici pentru a vedea toate reducerile


Pregătește-te de Black Friday!

Magazinele mari de la noi din țară vor reduce, desigur, prețurile la câteva sute de mii de produse, însă știm deja cu toții că s-ar putea să poți număra pe degete promoțiile care te pot determina să cumperi fără să te gândești o clipă un anumit produs. Pentru acestea se va bate toată lumea, iar glorioși vor ieși cei mai rapizi și bine pregătiți. Dacă nu mai vrei să ratezi vreo promoție grozavă la un produs de care poate că ai nevoie, atunci ar fi bine să urmezi câteva dintre ponturile de mai jos:

  • Gândește-te la ceea ce ai nevoie și fă-ți bugetul: Pentru a nu fi dezorientat complet vineri, uită-te prin casă și vezi care sunt produsele de care ai nevoie, apoi fă o listă cu ele. Este esențial să știi ce vrei să cumperi pentru a fi mai rapid și eficient vineri. De asemenea, calculează-ți bugetul pe care îl aloci cumpărăturilor de Black Friday și ține cont de faptul că ar putea apărea oferte pe care n-ai vrea să le ratezi.
  • Aruncă o privire acum în ofertele site-urilor: Fiecare dintre magazine vor publica înainte cu câteva ore de a da startul Black Friday ofertele cu produsele aflate la reduceri. Așa vei putea vedea dacă produsele pe care ți le dorești se află la reducere. Motivul pentru care îți recomand să te uiți acum în ofertele magazinelor de la care vrei să cumperi ceva este pentru a vedea prețurile de dinaintea reducerilor, astfel încât să știi dacă vineri va renta să te înghesui la propriu sau la figurat cu sute de mii de oameni ca să îți cumperi ceea ce dorești sau dacă reducerea este nesemnificativă (da, magazinele de la noi mai obișnuiesc să crească prețurile înaintea unor reduceri pentru a-și păcăli clienții).
  • Lasă deschise filele în navigator cu fiecare dintre magazinele de la care vrei să cumperi: Mai jos ai linkurile către cele mai importante magazine care organizează anul acesta Black Friday, așa că îți recomand să le urmezi și să le lași deschise în navigator pentru a reduce timpul de accesare a magazinelor.
  • Creează-ți cont: Desigur, magazinele vor organiza Black Friday atât online, cât și în punctele fizice. Nu știu, însă, cât de mulți sunt aceia cărora le place să se împingă și înghesuie la cozi interminabile, așa ca onlineul rămâne o modalitate mult mai elegantă și rapidă de a cumpăra. Pentru a comanda un produs online este necesar să ai un cont creat pe fiecare magazin în parte. De aceea, îți recomand să începi chiar de acum să îți creezi conturi pe magazinele de la care crezi că vei cumpăra și să completezi informațiile esențiale (numele, numărul de telefon, adresa de livrare, datele de identificare personală – unde se cere). Notă: Nu uita să confirmi crearea contului făcând clic pe linkul primit în e-mailul de confirmare trimis de magazin! După crearea contului, loghează-te în el și rămâi conectat pentru a putea face mult mai rapid cumpărăturile.
  • Sunt produse care-ți fac cu ochiul? Pune-le în coș! În cazul în care de ceva vreme îți dorești să îți cumperi câteva produse anume, dar ai așteptat Black Friday-ul pentru ca prețurile lor să fie reduse, atunci îți recomand să le pui încă de pe acum în coș sau în lista de dorințe a fiecărui magazin care le are pe stoc. Astfel, mâine le vei putea găsi foarte ușor (mai ales că magazinele vor afișa pe prima pagină promoțiile, deci va fi mai greu să cauți anumite produse) și vei vedea dacă prețul lor a fost redus, apoi decide dacă vrei să le cumperi sau nu.
  • Trezește-te dis de dimineață: Nu mai este, cred, pentru nimeni un secret faptul că magazinele vor da stratul Black Friday încă de la primele ore ale dimineții. Cel mai adesea site-urile vor permite efectuarea de comenzi de la ora 6, 7 sau chiar 8 dimineața, însă nu este exclus să existe retaileri care să fure startul și să înceapă reducerile de la ora 0:00 a zilei. Dacă vrei să prinzi promoțiile, atunci ar fi bine să te trezești repede și să ne urmărești pentru a afla când au dat startul reducerilor cele mai importante magazine de la noi.
  • Încearcă să ai nervii tari: Magazinele online vor cădea. Parcă niciodată retailerii nu reușesc să estimeze corect câți consumatori le vor accesa site-urile și indiferent de investițiile în servere pe care pretind că le-au făcut, site-urile lor cad sau se vor încărca foarte greu din cauza cererii foarte mari. De aceea, trebuie să ai nervii tari și să te pregătești să reîncarci paginile de zeci/sute/mii de ori (pont: folosește tasta comandă+R pe Mac sau F5 pe Windows pentru a reîncărca mai rapid paginile în navigatoare).
  • Ai găsit o ofertă bună? Nu sta pe gânduri! Reține că stocurile sunt foarte mici, așa că timpul pe care îl ai să te gândești dacă să cumperi sau nu un anumit produs este foarte restrâns.

Articol actualizat în permanență. Te rugăm să revii pentru mai multe oferte.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.