În laboratoarele secrete ale Apple a fost creat în ultimele luni un nou model de iPhone cu ecran de 4 inchi, ce reprezintă o combinație între iPhone 5s (ultimul model de iPhone cu ecran de 4 inchi) și iPod touch generația a 6-a.

Informația vine de la blogul japonez Mac Otakara, care a oferit în trecut informații veridice cu privire la produse nelansate ale companiei americane și care mai susține că noul model de iPhone („iPhone 6c”) urmează să aibă un cip Apple A8 (cu o generație mai vechi decât cipul din noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus, dar cu una mai nou decât cipul Apple A7 din iPhone 5s), Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 și o cameră FaceTime HD îmbunătățită, cu diafragmă f/2.2.

Potrivit surselor „de încredere” citate de japonezi, așa-numitul „iPhone 5s Mark II” a intrat în producția de serie și poate fi lansat în orice moment de către compania americană.

Totuși, nu vă așteptați ca noul dispozitiv să fie disponibil azi-mâine. Analistul american Ming-Chi Kuo, cunoscut pentru predicțiile sale corecte, a anunțat recent că noul iPhone 6c (care va reprezenta, în opinia să, o versiune îmbunătățită a iPhone 5s) va fi lansat în prima jumătate a anului 2016. Cu toate acestea, el susține că noul iPhone cu ecran de 4 inchi va veni cu un procesor Apple A9, ce va face ca iOS 9 sau iOS 10 să ruleze fără întreruperi (afirmația lui pare a fi mai degrabă o bănuială decât ceva bazat pe auzite de la persoane apropriate companiei Apple).

Ținând cont de faptul că se prea poate ca Apple să vrea să diferențieze într-un fel sau altul cele mai noi modele de iPhone de cel cu ecran de 4 inchi (care ar putea înlocui iPhone 5s), se prea poate ca iPhone 6c să aibă procesorul pe care îl aveau iPhone 6/6 Plus și să îi lipsească unele dintre caracteristicile-cheie ale iPhone-urilor prezentate anul acesta (cum ar fi, spre exemplu, 3D Touch).

Așadar, ne putem aștepta ca în viitor Apple să lanseze nu două, ci trei modele noi de iPhone, chiar dacă cel mai mic va fi inferior celorlalte două din punctul de vedere al specificațiilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.