iTunes 12.5.2 a fost lansat de Apple pentru Mac si PC. Iata ce aduce nou

0
856

Împreună cu mai multe actualizări adresate utilizatorilor de macOS, compania Apple a lansat la sfârșitul acesta de săptămână încă o actualizare pentru unul dintre programele care vin preinstalate în macOS – iTunes. iTunes 12.5.2 este acum disponibil atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit companiei Apple, cea mai recentă versiune de iTunes include mai multe îmbunătățiri ale stabilității și performanțelor de ansamblu. În plus, iTunes 12.5.2 corectează o problemă care putea determina redarea albumelor într-o ordine neașteptată și rezolvă acea problemă care împiedica afișarea versurilor în timpul ascultării postului de radio live Beats 1.

Actualizarea la iTunes 12.5.2 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu macOS (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.5.2 sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de iTunes 12.5.1, o versiune majoră care introducea numeroase noutăți. Cea mai importantă noutate introdusă odată cu această actualizare era, de departe, interfața de utilizator a Apple Music refăcută din temelii pentru a se asemăna mult mai bine cu cea din iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.