Apple a lansat iOS 10.0.3 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus

0
398
Sursa imagine

Apple a lansat luni seară actualizarea iOS 10.0.3 pentru toți utilizatorii celor mai recente modele de iPhone. iOS 10.0.3 sosește la aproape o lună distanță de iOS 10.0.2 și la o lună și jumătate distanță de iOS 10.0.1 (versiunea publică de iOS 10). Această actualizare nu a fost testată în prealabil și are scopul de a adresa o eroare gravă care îi afecta pe unii dintre utilizatori.

iOS 10.0.3 este disponibil, așadar, numai pentru dispozitivele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, deci dacă ai orice model de iPad, iPod touch sau orice alt model de iPhone, nu vei putea face actualizarea la această versiune a sistemului de operare.

iOS 10.0.3 Iată ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, iOS 10.0.3 vine cu corecturi pentru o eroare care putea cauza probleme cu conectivitatea celulară.

Imediat după lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus, utilizatorii au început să se plângă de existența unei probleme deranjante ce provoca pierderea conectivității celulare pe dispozitivele lor. Mai multe detalii despre această eroare au fost oferite în cadrul articolului de aici, iar dacă ea ți-a provocat și ție bătăi de cap, trebuie să știi că odată cu iOS 10.0.3 a devenit istorie.

Prin urmare, dacă ai un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, este recomandat să efectuezi cât mai curând actualizarea la iOS 10.0.3, apelând la sistemul de actualizare software al iOS sau la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt menționați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Utilizatorii de iPhone anterioare iPhone 7 și iPhone 7 Plus, precum și cei care folosesc iPad sau/și iPod touch rămân deocamdată cu iOS 10.0.2, o actualizare pe care Apple o lansa luna trecută și care venea cu câteva corecturi destul de importante.

În momentul de față compania Apple tesează cu dezvoltatorii și utilizatorii înscriși în programul public Apple Software Beta versiunea 10.1 de iOS. iOS 10.1 reprezintă prima actualizare majoră pentru iOS 10, introducând pe iPhone 7 Plus modul Portret, câteva caracteristici noi prin Mesaje și numeroase corecturi și îmbunătățiri în privința performanțelor. Aparent, iOS 10.1 beta 3 și iOS 10.1 public beta 3 includ deja corecturile din iOS 10.0.3. Data lansării versiunii finale de iOS 10.1 este necunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.