Dropbox pentru iPhone si iPad primeste o actualizare foarte importanta. Iata noutatile

0
511

Aplicația Dropbox pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată marți seară de compania dezvoltatoare, iar cea mai recentă versiune aduce compatibilitate cu iOS 10 și mai multe caracteristici noi pentru populara aplicație de stocare în cloud.

Una dintre cele mai importante noutăți ale ultimei versiuni a Dropbox este integrarea Mesaje. Folosind aplicația Dropbox pentru Mesaje, utilizatorii de iPhone și iPad vor putea să selecteze fișiere din Dropbox pe care doresc să le trimită prietenilor și colegilor via iMessage, astfel nemaifiind nevoiți să acceseze aplicația Dropbox și să le copieze de acolo.

La fel ca și extensia pentru Mesaje, un widget Dropbox refăcut se găsește în cea mai recentă actualizare și este adresat utilizatorilor de dispozitive cu iOS 10. Acesta poate fi adăugat în meniul Azi de către utilizatorii care doresc acces mai rapid la instrumente de creare/încărcare a fișierelor, precum și la cele mai recente documente accesate/salvate în Dropbox.

Trecând mai departe, aplicația Dropbox pentru iPhone și iPad a mai primit un instrument de semnare PDF-urilor, care le va permite utilizatorilor să pună o iscălitură pe orice document pe care trebuie să îl retrimită, fără a mai apela la aplicații de la terți.dropbox-semnare-pdf

Utilizatorii care lucrează în grupuri se vor bucura să afle că ultima versiune de Dropbox aduce opțiunea de a primi notificări atunci când un fișier a fost actualizat de un coleg și de a vedea versiunea modificată cu doar o atingere pe ecran.

În fine, posesorii de tablete iPad compatibile trebuie să știe că noul Dropbox este compatibil cu caracteristica Imagine în imagine, ceea ce înseamnă că vor putea deschide aici videoclipuri/filme pe care să le poată urmări chiar și atunci când mai au una sau două aplicații deschise pe ecran. Din păcate, această actualizare nu include și compatibilitate pentru modul Vizualizare divizată, însă dezvoltatorii din spatele Dropbox ne promit că această caracteristică va sosi în viitorul nu foarte îndepărtat pe iOS.

Actualizarea la cea mai recentă versiune de Dropbox poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat (pentru a beneficia de toate caracteristicile va fi necesar să ai iOS 10 instalat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.