Facebook a lansat platforma Workplace. Aplicatia pentru iPhone este disponibila pe App Store România

0
417

Facebook a lansat în mod oficial platforma „Workplace” pentru computer și mobil (inclusiv iPhone și iPad). Workplace este un instrument de colaborare pe care Facebook îl oferă organizațiilor și întreprinderilor ca și o alternativă la Slack.

Cunoscut anterior sub denumirea Facebook at Work, Workplace combină trei aspecte cu scopul de a ajuta echipele să lucreze mai bine împreună: rețeaua socială, messenger-ul și mai multe caracteristici de productivitate. Platforma include, printre altele, posibilitatea de a crea grupuri, profile personalizate, fluxuri cu noutăți lipsite de reclame și instrumente pentru angajați care să le permită să efectueze apeluri audio/video sau să realizeze transmisiuni live.

Mai mult decât atât, Facebook ne spune că Workplace va putea fi folosită de angajați ai diferitor companii pentru a lucra împreună, grație caracteristicii Multi-Company Groups.

Spre deosebire de arhicunoscuta rețea socială a lui Zuckerberg, Workplace nu va fi disponibilă gratuit pentru toată lumea. Mai precis, doar instituțiile educaționale și organizațiile nonprofit vor beneficia gratis de acces la această platformă, în timp ce întreprinderile vor trebui să plătească 3$/utilizator activ pe lună, dacă au până la 1.000 de persoane, sau 1$/utilizator activ pe lună, dacă au peste 10.001 persoane. Desigur, orice firmă va putea testa platforma gratis timp de trei luni.

Comparativ cu alte servicii similare, cum ar fi, spre exemplu, Slack, Workplace este mult mai accesibil. Planul Standard al Slack costă 6,67$/utilizator activ pe lună, iar planul gratuit are unele limitări.

Workplace poate fi accesat de pe web aici sau poate fi descărcat pe iPhone și iPad sub forma unei aplicații gratuite. Facebook Workplace pentru iPhone și iPad poate fi instalat pe toate dispozitivele care rulează iOS 8.0 sau ulterior și are dimensiunea de 239 MB.

  • Workplace by Facebook pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.