Mai multe vedete promoveaza noile casti wireless Beats într-o reclama insiprata de Pinocchio

0
472

Săptămâna aceasta Beats By Dre a publicat o nouă reclamă în care mai multe vedete din lumea muzicii și a filmului apar purtând noile căști wireless Beats Solo3, BeatsX și Powerbeats3.

În cadrul spotului intitulat „Got No Strings” celebrități precum Nicki Minaj, Amber Rose, Rebel Wilson, Steve Buscemi, Pharell Williams și nu numai apar cu noile căști Beats wireless pe urechi și fredonează melodia „I’ve Got No Strings” din cunoscutul film de animație Pinocchio.

Anunțate în cadrul evenimentului media Apple de pe 7 septembrie, noile Beats Solo3, BeatsX și Powerbeats3 sunt promovate de compania americană ca fiind soluții ideale pentru utilizatorii de iPhone 7 (și nu numai) care au nevoie de căști la sport (Powerbeats3) sau în viața de zi cu zi (BeatsX). Fiecare dintre acestea folosesc noul cip Apple W1, care nu doar că este extrem de eficient din punct de vedere energetic, dar oferă și sistemul de asociere instantanee cu produsele Apple. De asemenea, ele vin cu Fast Fuel, un sistem de alimentare rapidă care oferă până la trei ore de autonomie la doar 5 minute de alimentare.

Alte căști Apple care folosesc noul cip W1 și sunt mai inteligente decât acestea – AirPods – vor fi lansate până la finele lunii în curs de compania americană, iar în curând s-ar putea să vedem reclame și cu ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.