Skype 6.26 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
334

După actualizarea de luna trecută care făcea aplicația compatibilă cu iOS 10 și integra apelarea și Siri, Microsoft a lansat la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare relativ importantă pentru aplicația Skype adresată dispozitivelor iPhone și iPad.

Potrivit americanilor, începând cu versiunea 6.26 a aplicației utilizatorii vor avea la dispoziție un comutator ce va permite activarea sau dezactivarea Apelării integrate (CallKit) din iOS 10. Și cum această caracteristică vine automat activată pe Skype, utilizatorii care nu își doresc să vadă apelurile Skype ca și pe cele telefonice, ci preferă să le primească sub formă de notificare vor trebui să acceseze meniul Setări al aplicației și să comute pe gri butonul din dreptul Apelare integrată.

Trecând mai departe, utilizatorii care au activate notificările Skype vor primi toate solicitările de contact noi sub formă de notificare, pentru a nu o rata pe niciuna. Activarea notificărilor se poate face, de asemenea, din meniul Setări al Skype.

În fine, versiunea 6.26 a Skype pentru iOS vine cu corecturi și diferite îmbunătățiri, mai ales pentru dispzoitivele care au instalat iOS 10.

Actualizarea la versiunea 6.26 a Skype se poate realiza de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară instalată.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.