Skype 6.25 pentru iPhone si iPad introduce compatibilitate cu Siri si CallKit din iOS 10

0
463

Aplicația Skype pentru iPhone și iPad a fost actualizată de dimineață la versiunea 6.25, primind astfel o mulțime de noutăți importante mai ales pentru utilizatorii care au trecut la iOS 10.

Cea mai recentă versiune a aplicațiilor Skype pentru iPhone și Skype pentru iPad integrează Siri, permițându-ne nouă să îi cerem la Siri să efectueze un apel audio sau video Skype, fără a mai fi nevoiți să atingem telefonul sau să accesăm aplicația Skype în vreun fel.

Să spunem că încerci să o apelezi pe Lucy Archer pe Skype. Dacă ai informațiile de contact Skype ale ei salvate în dispzoitivul tău iOS, spune doar „Call Lucy Archer”. Siri ar putea să îți ceară să confirmi că a găsit contactul potrivit – un clic mai târziu și apelul tău Skype a fost inițiat.

La fel ca și în versiunile de iOS anterioare, informațiile de contact Skype pot fi adăugate direct în aplicația Contacte/Telefon. Avantajul de acum este că, mulțumită API-ului CallKit, integrat de asemenea în Skype 6.25, dacă ai adăugat contactele Skype și în agenda telefonică vei putea să le contactezi direct din interfața Contacte sau vei putea folosi Siri pentru a face aceste lucruri fără a-ți atinge dispozitivul (folosindu-te și de comanda „Hey Siri”).

Un alt avantaj adus de noul API CallKit este acela că apelurile Skype vor fi afișate pe iPhone  și iPad (inclusiv pe ecranul de blocare) exact ca și apelurile telefonice obișnuite. Noua interfață le permite utilizatorilor să răspundă cu ușurință apelurilor indiferent de ecranul pe care s-ar afla, le oferă funcțiile obișnuite și îi anunță că apelul vine de la Skype sub numele prietenului care îi contactează.

Împreună cu caracteristicile adresate doar utilizatorilor de iPhone și iPad cu iOS 10, versiunea 6.25 de Skype mai introduce posibilitatea de a cumpăra credit Skype în shekeli, permite invitarea persoanelor din lista Contacte să se alăture Skype și face mai simplă diferențierea roboților de contactele tale în lista Contacte.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.25 a aplicației Skype pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.