Nintendo a lansat stickere Super Mario Run pentru iMessage din iOS 10

0
462

Nintendo a lansat marți dimineață promisul pachet cu stickere Super Mario Run conceput pentru aplicația Mesaje din iOS 10. Disponibil inclusiv pe App Store România, pachetul oferă fanilor emblematicului joc o selecție de stickere Super Mario pe care să le trimită prietenilor prin iMessage.

Prezentat în cadrul conferinței Apple de pe 7 septembrie, Super Mario Run este un joc de tip „endless runner” care îl are în centru pe arhicunoscutul Mario. În acest joc, personajul va alerga înainte în mod continuu, iar utilizatorii vor trebui să atingă ecranul în momentul în care consideră că acesta trebuie să sară pentru a prinde bănuți sau pentru a ocoli inamici.

Încă de la prezentarea noului joc, compania Apple l-a promovat intens pe App Store, introducând chiar și un sistem de Notificări în magazinul de aplicații, acesta putând fi accesat de către utilizatorii care doresc să fie atenționați când Super Mario Run va fi disponibil. Până atunci, Nintendo s-a gândit să ușureze așteptarea fanilor, așa că a lansat acest pachet cu stickere iMessage.

Pachetul cu stickere Super Mario poate fi descărcat și instalat în Mesaje de pe iMessage App Store, însă numai de pe acele dispozitive care rulează iOS 10 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Vă reamintim că versiunea publică și finală de iOS 10 va fi lansată deseară în jurul orei locale a României 20:00, iar atunci toți cei care au dispozitive eligibile vor putea accesa iMessage App Store și descărca stickerele și extensiile disponibile acolo pentru a le trimite prin mesaje. Pachetul cu stickere Super Mario va fi disponibil la următoarea adresă (deocamdată poate fi instalat de către toți cei care au iOS 10 Golden Master sau iOS 10 public beta Golden Master):

  • Stickere Super Mario Run pentru iMessage – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.