Twitter va permite distribuirea de Tweeturi mai lungi din 19 septembrie

0
361

Actualizare 20 septembrie: Twitter a introdus modificările prin care platforma nu va mai contoriza articole precum fotografii, GIF-uri sau sondaje în limita de 140 de caractere.


Articolul inițial: Actualizarea Twitter ce va oferi utilizatorilor posibilitatea de a distribui Tweeturi mai lungi sosește pe data de 19 septembrie, potrivit celor de la The Verge.

După cum a fost anunțat încă din luna mai, actualizarea va face ca Twitter să nu mai contorizeze fotografiile, GIF-urile, sondajele și alte tipuri de conținut media în limita de 140 de caractere permisă pentru fiecare Tweet, lăsând astfel mai mult spațiu pentru text. De asemenea, Twitter nu va mai contoriza nici @nume, cum ar fi, spre exemplu, @iTutorialro, și nici distribuirile de Tweeturi sau Tweeturile citate, dar va contoriza linkurile, care vor ocupa în continuare 23 de caractere.

Twitter a refuzat să confirme sau infirme data lansării dezvăluită de The Verge și nici nu este sursa informației, dar schimbarea este în lucru de foarte multe luni. Motivul pentru care Twitter a anunțat mai devreme că va înceta să mai includă fișierele media și alte articole în limita de 140 de caractere a fost pentru ca dezvoltatorii parteneri să aibă timp suficient să își actualizeze produsele cu noile API-uri.

Twitter folosește restricția de 140 de caractere încă de la lansarea serviciului din 2006. La un moment dat s-a zvonit chiar că americanii doresc să elimine această restricție ce face Twitter unic, însă informația a fost infirmată chiar de către directorul general al companiei, Jack Dorsey, iar în mai au anunțat schimbarea ce va face ca fișierele media și alte articole să nu mai fie contorizate.

În ceea ce privește aplicația pentru iOS, aceasta a fost actualizată de dimineață, iar compania dezvoltatoare menționează că ea nu vine decât cu câteva „mici, dar importante îmbunătățiri”. Probabil că versiunea 6.62 a acesteia este pregătită de noile reguli de contorizare a caracterelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.