Apple a lansat watchOS 3 pentru toate modelele de Apple Watch. Iată noutățile!

0
933

Compania Apple a lansat pe 13 septembrie versiunea publică de watchOS 3, aceasta marcând cea de-a doua actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Apple Watch. Actualizarea a fost testată de către Apple împreună cu dezvoltatorii de aplicații încă din luna iunie, iar data lansării versiunii finale a fost dezvăluită de gigantul american săptămâna trecută, odată cu Apple Watch Series 2 și Apple Watch Series 1.

S-a lansat watchOS 3 Iată noutățile

watchOS 3 este a doua actualizare majoră adusă de către Apple sistemului de operare pentru Apple Watch și vine cu noutăți importante. Un nou dock, accesibil prin apăsarea butonului lateral, înlocuiește Glance-urile și găzduiește 10 dintre aplicațiile favorite, preinstalate și/sau de la terți, ale utilizatorilor, pe care le ține mereu actualizate și le stochează în memorie pentru a putea fi accesate instantaneu.

Opțiunile de partajare a activității permit utilizatorilor de Apple Watch să partajeze cu prietenii informațiile cu privire la exercițiile fizice și activitate, în timp ce utilizatorii aflați în scaune cu rotile primesc caracteristici dedicate în Activitate și Exerciții. Tot pe partea de sport și sănătate a fost introdusă o aplicație „Respirație” care îi ajută pe utilizatori să urmeze zilnic sesiuni asistate de respirație pentru a se liniști, calma și odihni mințile.

De asemenea, cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare pentru Apple Watch vine cu o caracteristică ce deblochează automat computerele Mac, dar și cu aplicațiile Mementouri, Găsire prieteni, Locuință și Ritm cardiac, ce îți permite să vezi ritmul cardiac al unui prieten, de exemplu.

watchOS 3 mai vine cu trei cadrane noi, mai multe complicații pentru unele cadrane existente și meniul Galerie cadrane în aplicația Watch de pe iPhone. Și nu în ultimul rând, a fost introdusă caracteristica SOS și opțiunea de localizare a Apple Watch via Găsire iPhone.

Actualizare Apple Watch la watchOS 3

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5 sau mai recent, cu iOS 10 instalat. Pentru a efectua actualizarea va trebui să accesați aplicația Watch>General>Actualizare software.

Desigur, watchOS 3 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch, iar Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2 vor avea preinstalată această versiune a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.