Luând controversata decizie de a elimina jackul de căști de 3,5mm din iPhone odată cu noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus, compania Apple a fost nevoită să includă în ambalajele noilor dispozitive nu doar o pereche de căști EarPods cu conector Lightning, ci și un adaptor jack de 3,5mm la Lightning, care să permită folosirea căștilor tradiționale și cu noile modele de iPhone.

Deși par cât se poate de simple, noul adaptor și noile EarPods-uri nu sunt chiar așa. Site-ul web din Vietnam, Tinhte, a publicat astăzi primele imagini cu noile accesorii dezasamblate, dezvăluind componentele pe care le includ. Cel mai interesant, acestea vine cu un mic convertor digital la analogic.

Cipul din adaptor ce este marcat cu 38S00140 / A0MU1621 / TW, nu are denumirea niciunui producător, însă noi știm că Apple își cumpără cipurile audio, în general, de la Cirrus Logic care produce, printre altele, și adaptoare digital la analogic. Marcajul de pe convertorul găsit în căștile EarPods este aproape identic, 338S00140 / A0QK1623 / TW, sugerându-ne că vine de la același producător. Ambele cipuri sunt protejate cu metal și două straturi de plastic.

Includerea noului convertor digital la analogic (DAC) permite atât noilor EarPods-uri cât și căștilor tradiționale cu jack de 3,5mm să funcționeze prin conectorul Lightning care furnizează audio digital.

Întregul proces de dezasamblare a celor două accesorii găsite în cutiile iPhone 7 și iPhone 7 Plus poate fi vizionat în videoclipul de mai sus.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.