Pokemon GO 1.3 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
525
Imagine MacRumors

Niantic a actualizat marți dimineață aplicația Pokemon GO pentru iPhone, iPad și iPod touch la versiunea 1.3, oferindu-le sutelor de milioane de jucători din lumea întreagă câteva îmbunătățiri, caracteristici noi și corecturi de erori.

Principala noutate a actualizării 1.3 de Pokemon GO este caseta de dialog ce va fi afișată pe ecranele dispozitivelor utilizatorilor care accesează jocul în timp ce conduc. Depășind o anumită viteză, utilizatorii vor fi atenționați, la fel ca și în cazul multor aplicații de navigare, că se mișcă prea repede. În cazul în care sunt pasageri, ei pot continua să se joace atingând butonul I’m a passenger / Sunt un pasager.

Trecând mai departe, la cererea utilizatorilor, caracteristica Nearby, ce a fost eliminată recent din Pokemon GO, și-a făcut din nou apariția în joc (pentru un număr limitat de persoane). Totuși, jucătorii trebuie să știe că ea a suferit unele schimbări, pierzând sistemul „trei pași” și fiind mai puțin ambiguă. Intitulată acum Reperări, ea îi va trimite pe utilizatori către locul unde au mai fost reperați Pokemoni, iar atunci când aceștia vor atinge unul dintre Pokemoni, ea va focaliza numai pe acel Pokemon.

În plus, noua versiune a Pokemon GO aduce îmbunătățiri pentru aruncările cu efect (sunt mai acurate acum), precum și pentru aruncările etichetate cu „Nice”, „Great” și „Excellent” (acestea vor primi întotdeauna experiența care trebuie în joc). Utilizatorii care nu au pus numele dorit avatarului lor atunci când și-au creat profilul de Pokemon GO vor avea posibilitatea de a-l schimba o singură dată – așa că ar fi indicat să fiți atenți cum îl schimbați.

În cele din urmă, Pokemon GO pentru iOS vine cu corecturi pentru Realizări, astfel încât să nu mai afișeze pictograme greșite pentru medaliile obținute, corectează erorile din modul economisire energie și îl reintroduce, adaugă imagini pentru liderii de echipe Candela, Blanche și Spark, și corectează unele texte afișate greșit.

Actualizarea la versiunea 1.3.0 a Pokemon GO pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.