Pokemon GO 1.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store. Iată ce aduce nou

2
544

Prima actualizare importantă pentru Pokemon GO a fost lansată duminică dimineață pe App Store România, și le aduce utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch noi caracteristici în joc, precum și câteva mici modificări pentru interfața de utilizator.

Una dintre cele mai importante noutăți din versiunea 1.1.0 de Pokemon GO pentru iPhone și iPad este la nivelul caracteristicii de personalizare a avatarului, care de acum poate fi efectuată și în timpul jocului. În versiunile anterioare, personalizarea avatarului nu era permisă decât la configurarea inițială a jocului.

Separat de această noutate, trebuie să ne amintim că una dintre cele mai enervante și vechi probleme ale jocului Niantic și Companiei Pokemon a fost eroarea care sugera că toți Pokemonii din „apropriere” erau la trei pași distanță de jucător. Ea a fost introdusă din dorința dezvoltatorilor de a face jocul să le indice utilizatorilor direcția către un Pokemon greu de prins printr-o numărătoare inversă numărului de pași ce trebuiau făcuți pentru a prinde acel caracter. Acea numărătoare a pașilor de către joc nu era deloc corectă și din păcate cei de la Niantic nu au reușit să o rezolve nici în această actualizare. În schimb, ei au eliminat-o pur și simplu din meniul „în apropriere”, așa că ea nu va mai încurca pe nimeni până când va fi găsită o soluție corectă de implementare a ei.

Atunci când au lucrat la noua actualizare, dezvoltatorii din spatele Pokemon GO au ascultat și de criticile constructive ale jucătorilor, așa că au mutat butonul de transfer (acel „hamburger” circular) din partea de jos a profilului Pokemonului în partea dreaptă jos a ecranului. Atunci când este atins, butonul deschide un meniu de unde utilizatorii pot să își aleagă personajul preferat sau să îl transfere pentru a primi acadeaua acelui Pokemon.

Printre celelalte noutăți aduse de actualizarea 1.1.0 a Pokemon GO se mai numără fonturile noi din anumite meniuri ale jocului, modificarea aspectului medaliilor realizate și a altor elemente mici de design din joc, ajustarea degradării în luptă a anumitor Pokemoni, rezolvarea problemelor de memorie ale aplicației (acum ea ar trebui să se încarce mai rapid) și îmbunătățirea anumitor animații Gym. În fine, nu trebuie omis nici faptul că noua versiune de Pokemon corectează erorile cu afișarea anumitor caracteristici de pe hărți, precum și pe cele din bătăliile dintre Pokemoni.

Actualizarea la versiunea 1.1.0 a Pokemon GO pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

- Reclamă -