WhatsApp Messenger 2.16.8 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
395

Aplicația pentru iPhone a celei mai cunoscute și folosite platforme de mesaje din lume, WhatsApp Messenger, a fost actualizată în această dimineață de către compania dezvoltatoare la o versiune mai nouă… O versiune care îi va încânta în special pe cei ce folosesc WhatsApp și pentru a-și apela prietenii.

Mai precis, conform celor de la WhatsApp, cei care vor descărca pe iPhone versiunea 2.16.8 a aplicației se vor bucura de posibilitatea de a lăsa un mesaj vocal dacă cel care pe care l-au apelat (prin WhatsApp Messenger) nu a răspuns. Vorbim deci despre o caracteristică similară mesageriei vocale ce are ca scop principal reducerea numărului pașilor necesari pentru a lăsa un mesaj audio dacă cineva nu a răspuns unui apel telefonic. Această reducere a mesagerie whatsapp inregistrarepașilor se face prin afișarea în interfața Apel ratat a unui buton Mesaj vocal. Ținând degetul apăsat pe acest buton vei face ca aplicația să te înregistreze, iar simpla ridicare va face ca mesajul vocal să fie trimis persoanei apelate ce nu ți-a răspuns.

În rest, actualizarea 2.16.8 a WhatsApp Messenger nu pare să mai aducă nimic altceva nou, dar asta nu înseamnă că descărcarea și instalarea ei nu este mai puțin recomandată. Pentru a actualiza WhatsApp Messenger la cea mai recentă versiune va trebui să ai un iPhone cu iOS 6.0, apoi să accesezi App Store>Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.