YouTube 11.30 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
272

Aplicația oficială pentru iPhone și iPad a celei mai populare platforme de partajare și vizionare on-line a clipurilor video – YouTube – a fost actualizată marți dimineață la versiunea 11.30. Utilizatorii care vor efectua actualizarea se vor bucura de două schimbări binevenite în ecranul de redare video.

Conform celor de la Google, aplicația YouTube pentru iOS are acum o bară de volum complet nouă ce va fi afișată, în timpul redării video, în partea de sus a ecranului, astfel încât să nu mai acopere imaginile pe care noi le vizionăm. De asemenea, ea aduce, la fel ca și pe web, niște pictograme atunci când derulăm înainte sau înapoi într-un video, ele ajutându-ne să găsim mult mai ușor o anumită porțiune din clip. Ambele noutăți au fost surprinse de noi în cadrul capturii de ecran de mai sus.

Desigur, la fel ca orice altă actualizare primită de YouTube, și cea mai recentă le aduce utilizatorilor o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Pentru a efectua actualizarea la versiunea 11.30 a YouTube pentru iOS va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice iPhone sau iPad cu iOS 8.0 ori o versiune ulterioară.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.