iPhone 7 urmează să fie disponibil pe aceeași culoare ca și Mac Pro

0
1513

Cei care au spus pentru prima dată că Apple va introduce în toamna acestui an o nouă culoare în gama de iPhone, care va fi mai închisă decât actualul gri stelar, vin astăzi cu o fotografie ce ne prezintă posibilele sertare SIM ale iPhone 7 și confirmă existența mai multor culori noi decât se credea inițial.

După cum se poate vedea în imaginea din dreapta din colajul foto de mai sus, culorilor argintiu, auriu și roz auriu li s-au alăturat două nuanțe noi, ambele fiind mai închise nu doar decât acestea, ci și decât griul stelar de pe carcasele celor mai recente modele de iPhone.

Prima dintre acestea este negrul stelar despre care s-a vorbit până acum atât de mult și care a fost descris mai demult ca fiind „o variantă mult mai închisă a gri stelar” care este „apropriată de negru, dar nu chiar neagră”. Noi știm deja de la Apple Watch cum arată negrul stelar, însă producătorii de machete ale iPhone 7 (cum ar fi, de exemplu, cel care a produs machetele din imaginea de mai sus) au încercat la rândul lor să ne arate cât de bine va sta noua nuanță de „negru” pe generația 2016 de iPhone.

Cea de-a doua culoare se poate vedea pe primul sertar și este un „negru lucios” care aduce aminte de carcasa din aluminiu a Mac Pro (modelul 2013). Despre o astfel de nuanță nu s-a mai vorbit până acum, dar apariția ei pe un sertar de iPhone 7 îi face pe japonezii de la Mac Otakara să creadă că noile modele vor veni în 5 culori și nu în 4, ca și iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Așadar, chiar dacă va veni sau nu în două culori întunecate noi, este aproape cert că actualul gri stelar va fi înlocuit de iPhone 7 cu o nuanță mai închisă, care îi va bucura pe utilizatorii care îi cer companiei Apple să lanseze iarăși un iPhone cu carcasă neagră. Această nuanță sau aceste două nuanțe întunecate vor fi prezentate pentru prima dată cel mai probabil de către Apple, în cadrul evenimentului media ce va avea loc peste exact opt zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.