Albumul „Blonde” a lui Frank Ocean este acum disponibil exclusiv pe Apple Music

0
560

La numai câteva zile distanță de lansarea albumului vizual „Endless” în exclusivitate pe Apple Music, cântărețul R&B, Freank Ocean, a lansat mult-așteptatul album „Blonde” (despre care se credea anterior că se va nu-mi „Boy’s Don’t Cry”). Acesta este primul album al cântărețului de la cel de debut, „Channel Orange”, care a fost introdus în 2012, și va fi disponibil exclusiv pe Apple Music timp de două săptămâni.

Albumul cu 17 piese trebuia, conform planului inițial, să fi fost lansat pe data de 5 august, însă artistul împreună cu echipa sa au decis să amâne lansarea de îndată ce pe internet s-a răspândit repede această dată. Motivul? Conform The New York Times, motivul a fost dorința de a menține viu elementul surpriză.

Printre pistele disponibile în nou album se numără și clipul video muzical al piesei „Nikes” a lui Ocean.

Împreună cu acest album, anterior se zvonea că o revistă tipărită, „Boys Don’t Cry” va fi disponibilă în magazinele companiei Apple. Într-adevăr, o astfel de revistă va fi disponibilă, însă Ocean a anunțat că doar în patru magazine din orașele Los Angeles, Chicago, New York și Londra.

„Endless” și „Blonde” sunt două exclusivități extrem de impotante pe care Apple le-a adus în serviciul său de streaming audio în anul de disponibilitate. Pe lângă Frank Ocean, nume mari precum Taylor Swift, Drake și Katy Perry au acceptat, de asemenea, să distribuie conținut muzical în exclusivitate pe Apple Music.

Abonații Apple Music pot asculta întreg albumul Blonde a lui Frank Ocean, gratuit, urmând acest link.

- Reclamă -