Aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad este Dr. Panda’s Ice Cream Truck

0
552

O nouă zi de vineri a sosit, așa că a venit vremea să discutăm despre aplicația gratuită a săptămânii. Așa cum face de obicei, dis de dimineață Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe iOS App Store menționând câteva dintre cele mai bune aplicații noi și actualizate a căror descărcare o recomandă utilizatorilor, în funcție de interese. Actualizarea aduce cu ea numirea Aplicației Săptămânii, ce este oferită, ca de obicei, gratis tuturor utilizatorilor.

Dacă te-ai așteptat ca măcar acum să fi fost anunțat un alt tip de aplicație decât joc, ei bine s-ar putea să fi dezamăgit. Pentru a n săptămâna la rândul un joc a fost numit de Apple ca fiind cea mai bună aplicație din săptămână, fiind vorba despre Dr. Panda’s Ice Cream Truck. Acesta este al treilea joc din seria de jocuri pentru copii Dr. Panda pe care Apple ni-l oferă gratuit în cadrul promoției, după Dr. Panda’s Restaurant 2 și Dr. Panda’s Mailman.

Recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, Dr. Panda’s Ice Cream Truck va pune imaginația celor mici la încercare, făcându-i să creeze infinite combinații de înghețate pentru diferite animăluțe. Jocul are numeroase sortimente de înghețată din care se poate alege și care se pot combina la infinit. Odată puse în cornet, aceste sortimente pot fi decorate după bunul plac cu toppingurile disponibile, apoi oferite clienților ce vor avea o reacție pe măsura realizării celor mici.

Fiind un joc de copii, Dr. Panda’s Ice Cream Truck nu oferă cumpărături din aplicație și nici reclame, așa încât nu va trebui să te temi că cei mici vor face cine știe ce boacăne atunci când le dai iPad-ul sau iPhone-ul să creeze înghețată pentru animăluțe.

Dr. Panda’s Ice Cream Truck este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, putând fi descărcat pe toate dispozitivele iOS (cu excepția iPhone 4 și iPod touch generația a 4-a) care rulează iOS 6.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 88,9 MB.

  • Dr. Panda’s Ice Cream Truck pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 19 august.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.