Dr. Panda’s Mailman este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
631

Chiar dacă pentru tine această săptămână a trecut repede sau foarte greu, astăzi este vineri, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat din nou pagina cu recomandări de pe App Store, iar pe lângă noile secțiuni și aplicații promovate, gigantul american a anunțat și numele aplicației pe care o va oferi gratis tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch în următoarele șapte zile. Pentru următoarea săptămână, compania americană s-a gândit că ar fi potrivit să le ofere utilizatorilor gratis un nou joc, însă spre deosebire de cele ce au făcut obiectul acestei promoții în ultimul timp, cel mai recent este unul adresat în special copiilor.

Dr. Panda’s Mailman este denumirea aplicației gratuite a acestei săptămâni, ea fiind de fapt un joc creat pentru copii în care aceștia vor trebui să intre în pielea unui poștaș inedit, pe care trebuie să îl ajute să conducă un scuter prin diferite locuri. Prin ochii poștașului urs panda, copilașii vor putea explora o lume plină cu munți, case, râuri, păduri și multe altele, lume în care trebuie să livreze colete celor peste 10 animăluțe disponibile, fiecare având propria-i personalitate. Mai mult, Dr. Panda’s Mailman le pune la dispoziție copiilor opțiunea de a crea propriile cărți poștale, și le va cere să se asigure că toate pachetele pe care trebuie să le livreze sunt închise corect pentru a le expedia ulterior acolo unde trebuie.

Dezvoltatorii acestui joc îl laudă deoarece nu are reguli, pune la încercare imaginația și crearea unei povești și conține butoane de control ușor de folosit, care au fost testate de mai mulți copii pentru a se verifica dacă sunt suficient de intuitive și fac experiența cât mai amuzantă posibil. De asemenea, este important de știut pentru părinți că jocul recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6-8 ani nu conține reclame și nici cumpărături din aplicație.

Dr. Panda’s Mailman este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, însă poate fi instalat numai pe dispozitivele ce rulează iOS 6 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare (cu excepția iPhone 3Gs, iPhone 4 și iPod touch generația a 4-a). Dimensiunea jocului este de 80 MB.

  • Dr. Panda’s Mailman pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (30 octombrie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.