iMovie 2.2.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
438

Compania Apple a actualizat de dimineață una dintre cele mai importante aplicații ale sale pe care utilizatorii o pot cumpăra sau descărca gratis, după caz, de pe App Store. Este vorba despre iMovie, versiunea 2.2.1 a aplicației de editare video fiind acum disponibilă și oferind o caracteristică nouă, împreună cu o serie de corecturi de erori.

Dintre toate noutățile aduse de această actualizare, capul de listă este implementarea opțiunii de creare și partajare de filme la rezoluție 4K de pe dispozitivele iPad Air 2. iMovie a început să accepte editarea video la rezoluție completă 4K odată cu actualizarea 2.2, ce a fost lansată în septembrie, imediat după ce iPhone 6s și iPad Pro au fost anunțate. Cele două noi modele de iPhone sunt primele dispozitive Apple capabile să captureze video la rezoluțiua 4K și, împreună cu iPad Pro și iPad Air 2, sunt singurele care pot edita videouri la această rezoluție.

Separat de această noutate interesantă pentru utilizatorii de iPad Air 2, actualizarea 2.2.1 adusă astăzi iMovie corectează o eroare care putea opri crearea de către utilizatori a unor trailere noi în câteva limbi, rezolvă erorile apărute la importarea și eliminarea proiectelor din iCloud Drive, adresează erorile din interfață care puteau apărea în câteva limbi cu scriere de la dreapta spre stânga, precum și problemele de interfață ce puteau apărea în extensia iMovie pentru aplicația Poze. La final, cea mai recentă versiune a iMovie pentru iPhone și iPad conține îmbunătățiri în privința performanțelor și stabilității.

Pentru a efectua actualizarea la cea mai recentă versiune a iMovie va trebui să accesezi App Store>Actualizări>Actualizați. Aplicația poate fi cumpărată/descărcată de pe App Store urmând linkul de mai jos:

*Notă: Aplicația este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii care au activat un iPhone, iPad sau iPod touch nou după luna septembrie a anului 2013. De asemenea, actualizarea este gratuită pentru toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.