Cu toate că multiple publicații, machete și imagini cu componente apărute pe Internet sugerau că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor veni cu două difuzoare, în realitate s-ar putea ca noi să fi fost păcăliți. Sau cel puțin asta ne sugerează un set de imagini folosite în cadrul fabricilor unde sunt asamblate dispozitive iPhone.

Obținute de către francezii de la Nowhereelse, imaginile prezintă indicațiile Apple de care cei ce produc dispozitivele trebuie să țină cont. Una dintre ele (cea de mai sus) este în special interesantă și asta deoarece ea ne sugerează faptul că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor avea două seturi grile (de-o parte și de alta a conectorului Lightning), însă, la fel ca și până acum, numai una dintre ele va ascunde un difuzor. Cea de-a doua ar avea deci un rol pur estetic (la fel ca și pe iPhone-urile cu afișaje de 4 inchi), acoperind locul rămas liber odată cu eliminarea jackului.

Textul din respectiva imagine spune despre zona în care pe modelele actuale de iPhone era jackul de 3,5 mm pentru căști că are un microfon și o grilă pentru respectivul microfon. El nu menționează deci nimic în legătură cu introducerea unui al doilea microfon în acea locație. Prin urmare, cinci dintre cele șase orificii din zona inferioară stângă a iPhone 7 ar putea avea un rol estetic, în timp ce al șaselea (cel mai apropriat de conectorul Lightning) va ascunde microfonul.

Pe toate modelele de iPhone cu afișaje de 4,7 inchi și 5,5 inchi de până acum, în stânga conectorului Lightning există un jack pentru căști și un singur microfon.

Veridicitatea imaginilor aduse în atenția publică la acest sfârșit de săptămână nu poate fi confirmată și unii dintre noi am putea ridica din sprâncene, mai ales după ce am citit numeroase informații ce sugerau foarte clar că iPhone 7 va avea două difuzoare. Nu putem însă nici exclude posibilitatea ca, după ce au văzut schițele sau machetele iPhone 7, ei să fi fost păcăliți de al doilea set de grile, așa încât să fi fost determinați să afirme că ele ascund de fapt un al doilea difuzor.

În susținerea celei de-a doua ipoteze vine cel puțin un proiect CAD al iPhone 7 ce a apărut lunile trecute și arăta foarte clar că al doilea grilaj va avea rol pur estetic. Dacă privim cu atenție în zona inferioară a dispozitivului din proiectul de mai jos, vom observa că unul dintre grilaje are rol pur ornamental, din moment ce, cu o singură excepție, orificiile sunt pline. Acea excepție este, cel mai probabil, microfonul.iphone 7 doua difuzoare nu smart connector

Așadar, una dintre caracteristicile care era dată ca sigură pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus este pusă din nou sub semnul incertitudinii acum când mai sunt doar câteva săptămâni până când noile dispozitive urmează să fie lansate. Și ținând cont de faptul că există toate șansele ca lumea să fi fost păcălită de prezența celui de-al doilea grilaj atunci când s-a indicat, de atâtea ori, introducerea unui al doilea difuzor în iPhone 7, vă sugerez să priviți cu scepticism tot ceea ce ține de difuzoarele noii generații de iPhone.

Apple urmează să anunțe iPhone 7 și iPhone 7 Plus miercuri, pe 7 septembrie, urmând ca pe 16 septembrie să le pună în vânzare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.