După o foarte lungă așteptare  a posesorilor de iPad care folosesc aplicațiile Google de productivitate, astăzi s-a produs „minunea” mult-așteptată de către utilizatori. Prezentări, Documente și Foi de calcul au fost actualizate la versiunea 1.2(…), o versiune care aduce în special compatibilitate cu caracteristicile de multitasking pe care Apple le-a introdus în iOS 9.

Prin urmare, după o perioadă foarte lungă de timp în care aplicațiile suitelor Apple iWork și Microsoft Office s-au bucurat de niște caracteristici la care cei ce folosesc suita de productivitate a Google doar visau, a venit timpul ca și aceștia din urmă să primească două funcționalități de multitasking ce în primul rând vor spori productivitatea. Adresate numai posesorilor de iPad Air 2, iPad mini 4 și iPad Pro cu iOS 9 sau ulterior, ele sunt:

Glisați peste – le va permite utilizatorilor să acceseze rapid o altă aplicație (de exemplu, Mesaje, Calculator, Poze, etc.) în timp ce folosesc Prezentări, Foi de calcul sau Documente, fără ca ea să rămână pe ecran după ce au terminat de interacționat cu ea.

Vizualizare divizată – permite accesarea în paralel cu una dintre cele trei aplicații Google a oricărei alte aplicații pentru iPad compatibile. Mulțumită ei, utilizatorii vor putea folosi, de exemplu, în paralel cu Documente Google, o aplicație precum Poze, Safari, Mail sau chiar Prezentări Google. Cele două aplicații rămân persistente pe ecran, se poate interacționa în paralel cu ele și se poate alege spațiul pe care îl ocupă fiecare.

În plus față de aplicațiile multiple, cele mai recente versiuni ale Foi de calcul, Documente și Prezentări Google aduc utilizatorilor numeroase îmbunătățiri și câteva corecturi de erori. Mai mult, Documente a primit opțiunea de a insera imagini și pauze în pagini.

Actualizarea la noile versiuni ale aplicațiilor Google de productivitate poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări de pe toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 8.0 sau ulterior.

  • Documente Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Foi de calcul Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Prezentări Google pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.