Iată cum ar putea arăta iPhone 7 pe auriu, roz auriu și negru stelar

0
1505

Un nou video apărut astăzi pe Internet ne prezintă ceea ce sunt cel mai probabil trei machete de iPhone 7, oferindu-ne o idee destul de bună asupra modului în care va arăta viitoarea generație de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi în trei dintre cele patru culori în care va veni în septembrie.

Publicat pe canalul YouTube ConceptsiPhone, acest videoclip ne prezintă culorile roz auriu, auriu și chiar posibila nuanță de negru stelar în care ar putea veni iPhone 7 în septembrie. Singura nuanță de culoare ce lipsește din video este argintiul, însă, fără niciun dubiu, ea nu va lipsi și din gama nouă de iPhone.

În afară de culoarea negru stelar, cele trei machete prezentate acum nu ne arată nimic ce nu am fi știut până acum legat de iPhone 7. Camera protuberantă și cu obiectiv mai mare, antenele modificate, cele două difuzoare și factorul de formă foarte similar cu cel al iPhone 6/6s sunt toate aici.

Câteva informații neverificate apărute în luna iunie sugerau posibilitatea introducerii de către Apple a unei versiuni de iPhone 7 mai întunecate decât cea mai întunecată versiune de iPhone 6s (gri stelar). Această nouă nuanță de culoare ce ar avea să înlocuiască griul stelar cu care suntem obișnuiți de la lansarea iPhone 5s era descrisă de sursa informației ca fiind „apropriată de negru, deși nu chiar neagră”. Astfel, se crede că așa-numita „nuanță nouă, întunecată” ar fi negru stelar sau măcar apropriată de negrul stelar în care este colorată și carcasa din oțel inoxidabil a Apple Watch (o nuanță mult mai întunecată decât griul stelar de pe carcasa Apple Watch Sport).

Culoarea „negru stelar” pe care o vedem în clipul video de mai jos arată mai întunecată decât griul stelar al iPhone 6s, de exemplu. Cu toate acestea, lumina artificială din încăperea în care au fost pozate cele trei machete face foarte dificil de stabilit cu exactitate cât de întunecată este această culoare comparativ cu cea de pe modelele mai vechi de iPhone.

Interesant este că aceasta este pentru prima dată când un producător de machete de iPhone 7 a încercat să reproducă nuanța de negru stelar, dând crezare zvonurilor care sugerau introducerea ei. Nuanța folosită de el nu are cum să fie tocmai identică celei pe care Apple ar urma să o folosească în produsul finit și pe care noi o vom vedea numai atunci când vor apărea primele carcase reale de iPhone 7 negru stelar. Machetele de iPhone 7 pe care le-am văzut până acum foloseau nuanțele tipice de iPhone; gri stelar, argintiu, auriu și roz auriu.

În trecut, Apple a mai folosit diferite nuanțe de gri stelar și cenușiu pe dispozitivele sale iPhone. iPhone 6s și iPad Pro, spre exemplu, au o nuanță mai deschisă de gri stelar comparativ cu iPhone 5s, iPad Air sau chiar iPod touch 6.

iPhone 7 urmează să fie prezentat de către Apple, alături de iPhone 7 Plus și, posibil, iPhone 7 Pro, în luna septembrie și tot atunci ar putea să fie lansat în câteva țări de pe glob. Noua generație de iPhone urmează să vină la interior cu procesoare Apple A10 mai rapide, cipuri LTE și Wi-Fi îmbunătățite, camere iSight și FaceTime mai potente și cu o versiune de bază ce dispune de 32 GB de stocare.

Înainte de a încheia trebuie să vă spun că, apropriindu-ne de lansarea iPhone 7, pe Internet încep să apară tot mai multe imagini înșelătoare realizate de chinezi și distribuite de necunoscători care, în cele mai multe cazuri, habar nu au pe ce lume se află. Până cu câteva zile înainte de lansarea noilor dispozitive, nu va avea nimeni cum să ne prezinte iPhone 7 complet asamblate sau funcționale, iar până atunci nu vom vedea nimic mai mult decât machete, carcase, lițe și alte componente.  De aceea, aveți grijă de unde luați informațiile, pentru că doar site-uri precum acesta va încerca să vă arate ceea ce este real (iar atunci când nu este, vom menționa) și nu vă vor intoxica, cu imagini inutile, înșelătoare, ce nu arată nimic nou, dar încearcă să vă păcălească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.