Apple va transmite live conferința WWDC 2016 de pe 13 iunie – iată de pe ce dispozitive o vei putea urmări

0
984

La câteva săptămâni după ce a anunțat când va avea loc WWDC 2016 și cel mai important eveniment din cadrul ei, compania Apple a adăugat de dimineață o nouă pagină specială pe site-ul său pentru Worldwide Developers Conference de anul acesta, anunțând totodată că evenimentul de pe 13 iunie, ora 20:00 va fi transmis în direct și va putea fi urmărit de toată lumea.

Conferința care va fi organizată în Auditoriul Bill Graham din San Francisco va putea fi urmărită în direct de pe site-ul Apple.com, de către utilizatorii de Mac și iOS, sau dintr-o aplicație specială Evenimente, care urmează să fie adăugată pe Apple TV.

Ca de obicei, fluxul live, pe care foarte mulți dintre voi sunt sigur că vă veți dori să îl urmăriți în seara zilei de 13 iunie, folosește tehnologia Apple HTTP Live Streaming, care este disponibilă numai pentru aplicația Safari de pe iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior, de pe Mac cu Safari 6.0.5 sau ulterior (și OS X 10.8.5 sau ulterior), de pe PC cu Windows 10 (din browserul Edge), de pe generațiile 2 și 3 de Apple TV, cu versiunea software 6.2 sau ulterioară, precum și de pe generația a 4-a de Apple TV cu tvOS 9.0 sau ulterior.

Pagina de unde vei putea urmări conferința live – de pe unul dintre computerele sau dispozitivele iOS compatibile – este: http://www.apple.com/apple-events/june-2016. În cazul utilizatorilor de Apple TV, aceștia trebuie să aștepte până când Apple va adăuga automat canalul ce va permite urmărirea evenimentului (el va fi disponibil pe toate modelele). În plus, utilizatorii de Apple TV 4 vor putea urmări evenimentul folosind aplicația WWDC ce poate fi descărcată de pe App Store.

Iar dacă crezi că vei uita când începe conferința, accesează acest link pentru a salva în Calendar, pe dispozitivul tău OS X sau iOS, un eveniment ce te va atenționa luni, înainte cu câteva minute ca această conferință să înceapă, oferindu-ți totodată linkul de unde o vei putea urmări.

WWDC de anul acesta va fi, așa cum poate ne-am obișnuit, un eveniment concentrat pe prezentarea de software și servicii noi. În principal, compania Apple urmează să se concentreze pe anunțarea noilor caracteristici introduse în iOS 10, OS X 10.12, watchOS 3, tvOS 10, precum și pe schimbările introduse în instrumentele ce le sunt oferite dezvoltatorilor de aplicații (pentru că, până la urmă, WWDC este un eveniment anual dedicat dezvoltatorilor).

Dacă nu ai vreme să urmărești live conferința principală de la WWDC 2016, vei putea afla de pe iTutorial.ro cele mai „calde” informații cu privire la toate produsele software și servicii, de îndată ce ele vor fi anunțate luni, pe 13 iunie, de la ora 20:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.