Snapchat 9.32 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
368

Snapchat a lansat marți dimineață o actualizare nouă pentru una dintre cele mai în vogă aplicații ale momentului pe App Store. Versiunea 9.32 a aplicației ce le permite utilizatorilor să publice fotografii sau înregistrări video efemere, să urmărească „poveștile” altora și să converseze cu prietenii este acum disponibilă și vine cu schimbări de design notabile.

Ecranele Povești și Descoperă au un aspect nou, mai modern, care îți permite să vezi ce este într-o poveste, înainte de a atinge pentru a o deschide. În plus, dacă obișnuiești să urmărești conținutul recomandat din Descoperă, atunci vei sesiza că după ce ai terminat de văzut o ediție în această secțiune, vei putea efectua o glisare în sus pentru a te abona la canalul care a publicat-o, așa încât să nu pierzi nimic de la el. Abonările tale la canalele Snapchat ce publică ediții în aplicație vor apărea imediat sub poveștile persoanelor pe care le urmărești.

La final, dacă descarci cea mai recentă versiune de Snapchat pe dispozitivul iPhone, vei observa automat că cele trei butoane de navigare în interiorul aplicației sunt diferite. Ele îndeplinesc însă aceleași funcții ca și până acum, dar au un aspect mai proaspăt și rămân mereu în partea de jos a ecranului, ajutându-te să sari mai rapid de la Povești la Conversații, spre exemplu.

Actualizarea la versiunea 9.32 de Snapchat va putea fi efectuată de pe orice dispozitiv iPhone care rulează minimum iOS 7.0, accesând App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.