Apple a actualizat aplicația WWDC. Acum este compatibilă și cu Apple TV

0
815

Puțin mai mult de o săptămână ne desparte de WWDC, iar după ce săptămâna aceasta le-a trimis jurnaliștilor din întreaga lume invitații la conferința principală de pe 13 iunie, compania Apple a actualizat sâmbătă dimineață aplicația oficială WWDC pentru iOS și watchOS cu un nou design și compatibilitate cu cel mai recent sistem de operare al companiei – tvOS.

Potrivit descrierii făcute de compania americană, versiunea 5.0 a aplicației WWDC aduce o versiune optimizată pentru generația a 4-a de Apple TV, care le va permite utilizatorilor să urmărească și să descarce înregistrările evenimentelor din cadrul WWDC 2016 și a conferințelor anterioare. De asemenea, această actualizare aduce posibilitatea de a urmări în direct toate evenimentele de pe iOS și tvOS, iar pentru utilizatorii de iPad cu iOS 9 introduce compatibilitate cu multitasking-ul îmbunătățit.

Aplicația WWDC a fost creată de Apple pentru a fi folosită atât de către dezvoltatorii care participă la conferința anuală, cât și de dezvoltatorii care nu au putut sau dorit să obțină un bilet pentru a merge în San Francisco. Ea afișează programul tuturor conferințelor, sesiunilor și laboratoarelor, afișează pe hartă locația unde au loc, oferă acces cele mai importante noutăți și permite vizionarea înregistrărilor video ale evenimentelor trecute sau în curs de desfășurare.

În ceea ce privește programul conferinței care va avea loc în intervalul 13-17 iunie, compania Apple nu menționează decât data la care va avea loc conferința principală; 13 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României). După ce vor fi prezentate aici iOS 10, OS X 10.12, watchOS 3, tvOS 10 și celelalte noutăți, compania americană va înlocui denumirile amuzante (afișate în prezent) ale sesiunilor, laboratoarelor și conferințelor viitoare cu numele lor.

Momentan, compania Apple nu a anunțat oficial care sunt dispozitivele de pe care vei putea urmări live conferința principală de la WWDC 2016, dacă nu ești un dezvoltator. Acest anunț va fi făcut, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare. Dar, ca de obicei, pe iTutorial.ro veți găsi cele mai calde informații de la WWDC 2016, de îndată ce ele vor fi anunțate de către compania americană.

Actualizarea la versiunea 5.0 a aplicației WWDC pentru iPhone, iPad și Apple Watch poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv cu iOS 9.3 sau ulterior instalat. De pe Apple TV, aplicația poate fi descărcată de pe App Store. Pentru a folosi anumite caracteristici ale ei, va trebui să ai un cont de dezvoltator Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.