A sosit un nou sfârșit de săptămână, iar Apple păstrează tradiția de a actualiza întreaga pagină cu Recomandări de pe App Store pentru a promova noi aplicații și jocuri ce au fost lansate, actualizate sau incluse în diferite secțiuni noi în ultima săptămână. Această actualizare aduce, desigur, cu ea și anunțul privind Aplicația săptămânii care, la fel ca și în ultimele trei săptămâni, este un joc… pentru copilașii mici.

Sago Mini Road Trip este denumirea aplicației gratuite a acestei săptămâni și vorbim despre un joc care le va face cunoștință micuților cu Jinja, pisica. Ei vor trebui să selecteze o destinație, un automobil și să se pună la drum. Pe traseul parcurs, pisica animată va putea fi oprită pentru a spăla și alimenta mașina, astfel încât să fie sigură că va ajunge, curată, la destinație, unde o va aștepta un dar.

Jocul dispune în momentul de față de peste 10 automobile din care copilașii pot alege – de la mașini de curse, la mașina-papuc -, șase trasee prin orașe și munți, promițând astfel să asigure distracția celor mici. El nu are cumpărături din aplicație, nici reguli sau limite de timp, iar butoanele de control sunt foarte simple și intuitive, totul fiind deci optimizat pentru micuți cu vârste cuprinse între 2 și 5 anișori.

Sago Mini Road Trip poate fi descărcată de pe App Store pe orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior. Dimensiunea aplicației este de 50,9 MB.

  • Sago Mini Road Trip pentru iPhone și iPad – Gratis (redusă de la 2,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 9 iunie.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.