Alături de iOS 9.3.3 beta 2, OS X 10.11.6 beta 2 și tvOS 9.2.2 beta 2, compania Apple a mai lansat luni seara și prima versiune beta de watchOS 2.2.2, pentru dezvoltatorii de aplicații care folosesc Apple Watch. Această versiune beta oferită cu scopul de a fi testată sosește pe ceasurile dezvoltatorilor la trei săptămâni distanță de versiunea finală de watchOS 2.2.1, lansarea ei fiind întârziată cu două săptămâni.

Actualizarea la noul watchOS 2.2.2 poate fi efectuată de către dezvoltatori prin intermediul aplicației Apple Watch de pe iPhone, accesând General>Actualizare software. Totuși, pentru instalarea noii versiuni, este necesar ca Apple Watch-ul să aibă minimum 50% baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea dispozitivului iPhone de pe care descarci actualizarea și care are instalat iOS 9.3.

Noutățile aduse de noul watchOS 2.2.2 beta 1 sunt necunoscute în momentul de față, însă notițele lansării publicate de către Apple scriu destul de clar că noua versiune se concentrează pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Cel mai probabil, vorbim despre o actualizare ce are scopul să înlăture problemele descoperite de utilizatori în watchOS 2.2/watchOS 2.2.1 și care nu va aduce caracteristici noi și importante. Desigur, în cazul în care dezvoltatorii vor descoperi noutăți semnificative în watchOS 2.2.2, noi vă vom anunța.

watchOS 2.2.2 succede watchOS 2.2, care a reprezentat a doua actualizare majoră adusă watchOS de la lansarea din toamna anului trecut. Această versiune introducea, printre altele, mai multe caracteristici noi pentru aplicația Hărți și posibilitatea de a conecta mai multe ceasuri la un singur iPhone. Data lansării versiunii finale de watchOS 2.2.2 este necunoscută.

Notă: Dacă ai instalat watchOS 2.2.2 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Reclamă -