Viber 6.1 pentru iPhone, iPad și Apple Watch – actualizare este disponibilă pe App Store

0
299

Populara aplicație de mesaje și apelare video/VoIP, Viber, a primit luni o actualizare importantă pentru utilizatorii de iOS, care introduce chiar și o versiune optimizată pentru Apple Watch.

Viber 6.1 aduce, așadar, în primul rând, compatibilitate cu watchOS 2, aplicația putând rula nativ pe ceasurile care au această versiune a sistemului de operare. Viber pentru Apple Watch le permite utilizatorilor să vadă conversațiile existente (sincronizate la minut) și să răspundă mesajelor cu diferite stickere, ea folosind același cont în care ești logat și de pe iPhone sau iPad.

În plus, noua versiune a aplicației le aduce utilizatorilor posibilitatea de a face backup manual și de a restaura conversațiile Viber dintr-un backup efectuat în iCloud, introduce GIF-uri animate pe care le poți trimite, primi și vizualiza în orice conversație și actualizează ecranul care permite accesarea informațiilor despre contul Viber Out și achiziționarea de credit suplimentrar sau planuri cu preț redus. De asemenea, utilizatorii din Statele Unite ale Americii vor putea trimite bani oriunde în lume prin intermediul serviciului de transfer de bani Western Union.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.1 de Viber va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe dispozitivul iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

  • Viber pentru Apple Watch, iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.