DJ Khaled, Naomi Campbell și Ray Liotta promovează Apple Music în două reclame noi

0
418

Apple a publicat în weekend noi reclame pentru promovarea serviciului de muzică la cerere Apple Music. În fiecare dintre cele două spoturi încărcate pe YouTube de compania americană apar producătorul, directorul de casă de discuri și muzicianul DJ Khaled. De asemenea, în primul, pe care îl puteți vedea mai sus, apare actorul Ray Liotta, în timp ce în cel de-al doilea apare supermodelul Naomi Campbell.

În prima reclamă, Khaled și Liotta apar într-un salon de pedichiură, unde mai multe persoane au grijă de unghiile lor. Aceștia discută despre beneficiile Apple Music, fiind evidențiat faptul că acest serviciu îți oferă acces la milioane de melodii, fiind foarte probabil să găsești orice melodie cauți.

În cel de-al doilea spot publicitar, Naomi Campbell conduce pe o autostradă de pe coasta Oceanului Pacific un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, avându-l în dreapta sa pe DJ Khaled care redă noua sa piesă în colaborare cu Drake – „For Free” folosind, desigur, Apple Music. Spotul se încheie cu un sărut al celor doi și cu promovarea disponibilității gratuite, timp de trei luni, a Apple Music.

Prima colaborare a lui DJ Khaled cu Apple a fost în luna februarie, când a lansat emisiunea radio We Are the Best pe Beats 1. Acum, acesta beneficiază de colaborarea cu Apple pentru a promova melodia „For Free” de pe viitorul său album „Major Key”, care va fi introdus în curând pe Apple Music.

Noile reclame Apple Music în care DJ Khaled este personaj principal le succed pe cele în care Taylor Swift promova utilitatea serviciului de muzică la cerere pentru cei ce doresc să facă mișcare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.