Apple a lansat watchOS 2.2.1 pentru Apple Watch

0
510

Compania Apple a lansat luni seară, alături de OS X 10.11.5 El Capitan și iOS 9.3.2, versiunea finală de watchOS 2.2.1. Aflată în proces de testare încă de la începutul lunii aprilie, noua versiune de watchOS vine la aproape două luni distanță de lansarea watchOS 2.2, fiind mai curând o actualizare minoră pentru posesorii de Apple Watch.

watchOS 2.2.1 include multiple corecturi de erori și actualizări de securitate. Și chiar dacă Apple nu menționează cine știe ce caracteristici noi și importante, iar dezvoltatorii care au testat-o nu au descoperit noutăți în noua watchOS 2.2.1, actualizarea la ea este recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch, indiferent de versiunea de watchOS instalată în prezent.

Actualizarea la watchOS 2.2.1 poate fi efectuată de către utilizatori numai prin intermediul aplicației Apple Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 9.3.2 sau ulterior instalat. Din această aplicație, va trebui să accesezi General>Actualizare software, însă nu înainte de a te asigura că ceasul tău are cel puțin 50% baterie, este conectat la o sursă de alimentare și se află în aproprierea iPhone-ului tău.

watchOS 2.2.1 succede watchOS 2.2, care a reprezentat a doua actualizare majoră adusă watchOS 2, de la lansarea din toamna anului trecut a acestei versiuni majore a SO. watchOS 2.2 introducea, printre altele, mai multe caracteristici noi pentru aplicația Hărți și posibilitatea de a conecta mai multe ceasuri la un singur iPhone.

watchOS 2.2.1 a fost lansat de Apple alături de iOS 9.3.2, OS X 10.11.5, tvOS 9.2.1 și iTunes 12.4.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.