Apple a lansat tvOS 9.2.1 pentru Apple TV 4

0
500

Compania Apple a lansat luni seară versiunea finală de tvOS 9.2.1, făcând-o astfel disponibilă pentru toți utilizatorii de Apple TV generația a 4-a. tvOS 9.2.1 se află în testare de pe 6 aprilie este o actualizare minoră, concentrată pe îmbunărățirea performanțelor și înlăturarea erorilor găsite în tvOS 9.2.

tvOS 9.2.1 include, potrivit Apple, corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și actualizări de securitate. În perioada de testare a acestei actualizări nu au fost descoperite de către dezvoltatori schimbări importante sau caracteristici noi, așa că vorbim despre o actualizare mai puțin „bogată” decât tvOS 9.2, dar care este important să fie descărcată și instalată pe toate dispozitivele eligibile.

Actualizarea la tvOS 9.2.1 le este, așadar, recomandată tuturor celor care dețin generația a 4-a de Apple TV. Pentru a o descărca și instala, va trebui să accesați Configurări>Sistem>Actualizare software. Rețineți însă că actualizarea la cea mai recentă versiune de tvOS nu este posibilă decât pe cel mai recent model de Apple TV, el fiind și singurul care are acest sistem de operare.

tvOS 9.2.1 succede tvOS 9.2, o versiune a sistemului de operare pentru generația a 4-a de Apple TV care introducea o mulțime de caracteristici noi, de la compatibilitate cu tastaturile Bluetooth, la dictare căutări folosind Siri, la foldere și multe altele.

Alături de tvOS 9.2.1, compania Apple a mai lansat în această seară și iOS 9.3.2, watchOS 2.2.1, OS X 10.11.5 El Capitan și iTunes 12.4.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.