Apple a lansat OS X 10.11.6 beta 2 pentru dezvoltatori

0
569

Alături de iOS 9.3.3 beta 2, compania Apple a lansat luni seară și cea de-a doua versiune beta de OS X 10.11.6 El Capitan, o actualizare pe care o adresează, momentan, numai dezvoltatorilor de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center. Această versiune nouă de OS X oferită dezvoltatorilor pentru testare sosește la exact două săptămâni după prima versiune beta a celei de-a șasea actualizare adusă OS X El Capitan de la lansarea din toamna anului trecut.

OS X 10.11.6 beta 2 poate fi descărcat de dezvoltatori de pe Mac App Store>Actualizări. Această versiune momentan nu este disponibilă pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta și nu se știe deocamdată când va fi lansată și pentru aceștia.

Noutățile exacte introduse în noua actualizare de OS X 10.11.6 El Capitan nu sunt cunoscute în momentul de față. Compania Apple menționează, în notițele lansării, că buildul 15G12a de El Capitan îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor.

OS X 10.11.6 succede OS X 10.11.5, o actualizare lansată pe 16 mai, care venea cu o serie de corecturi de erori, îmbunătățiri în privința stabilității, compatibilității și securității Mac-urilor. Cu toate acestea, acea versiune nu adresa o problemă destul de gravă (apărută încă din OS X 10.11.4) care provoca blocarea subită a unor computere, motiv pentru care am putea crede că noul OS X 10.11.6 va face (și) acest lucru.

Data lansării noului OS X 10.11.6 este necunoscută în momentul de față, însă ținând cont de faptul că și OS X 10.11.5 a trecut printr-un proces de testare care s-a întins pe durata a aproape două luni (timp în care s-au lansat 4 versiuni beta), există toate șansele ca nici noua versiune să nu fie lansată mai devreme de finele lunii iulie, spre exemplu.

Notă: În cazul în care ai instalat OS X 10.11.6 beta 2 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.