Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 7

0
214

Apple a lansat miercuri seară o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari, care este astfel disponibil în versiunea 7. Noul Previzualizare Tehnologică Safari include o listă lungă de îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru JavaScript, CSS, API-urile Web, Inspector web, accesibilitate, Randare, media și rețele. În plus, ea vine cu numeroase corecturi de erori.

Având numerele de build 11601.7.4, 11602.1.35, noua versiune a Previzualizare Tehnologie Safari este puțin mai recentă (cu doar două builduri) decât precedenta, care avea numerele 11601.7.4, 11602.1.37. Întreaga listă cu actualizări este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 10.11.4 sau ulterior. Descărcarea browserului este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.