Compania Apple a lansat miercuri seară o nouă actualizare de iOS, pe care deocamdată le-o oferă numai dezvoltatorilor de aplicații. Cea de-a patra versiune beta de iOS 9.3.3 este disponibilă pentru testare de către cei înregistrați în Apple Developer Center și sosește la numai o săptămână distanță de iOS 9.3.3 beta 3 și la aproape două luni distanță de versiunea finală de iOS 9.3.2.

iOS 9.3.3 beta 4 are numărul de build 13G33 și poate fi descărcată de către dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și prin intermediul sistemului de Actualizare software al iOS. Utilizatorii înscriși în programul public de testare al versiunilor noi de iOS nu au primit încă versiunea publică de iOS 9.3.3 beta 4.

Potrivit notițelor lansării trimise de către Apple, iOS 9.3.3 este o actualizare concentrată pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Ea are probabil rolul de a înlătura problemele ce au fost descoperite de către utilizatori în iOS 9.3.2 și de a aduce optimizări acolo unde mai este loc. Până acum dezvoltatorii nu au descoperit noutăți în beta 4.

iOS 9.3.3 succede iOS 9.3.2, o actualizare de iOS lansată de către Apple în urmă cu o săptămână cu scopul de a corecta o serie de probleme și de a spori securitatea dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch. În plus, iOS 9.3.2 introducea posibilitatea de a folosi Night Shift atunci când modul Consum redus este activat, corecta o eroare care putea să afecteze calitatea audio a unor accesorii Bluetooth în cazul asocierii cu un iPhone SE, precum și o eroare ce putea împiedica efectuarea de căutări în dicționar.

Data lansării versiunii publice de iOS 9.3.3 este necunoscută în momentul de față, însă ținând cont de faptul că și iOS 9.3.2 a trecut printr-un proces de testare care s-a întins pe durata a aproape două luni (timp în care s-au lansat 4 versiuni beta), există toate șansele ca nici noua versiune să nu fie lansată mai devreme de finele lunii iunie sau iulie.

iOS 9.3.3 beta este testat în paralel cu iOS 10 beta, o versiune a sistemului de operare ce a fost prezentată săptămâna trecută la WWDC 2016.

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 9.3.3 beta 4 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.