Compania Apple a actualizat tacit în urmă cu câteva săptămâni versiunile din unele țări europene ale paginii „Alege-ți țara” de pe site-ul său web pentru a adăuga un „Ou de Paște” cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2016.

Ieșită la iveală abia acum, modificarea aduce toate cele șase grupe de la Euro 2016 și afișează toate meciurile (cu rezultatele) din fazele ulterioare ale competiției, chiar în secțiunea Europa. Și pentru că nu toate țările unde are site-uri web regionale s-au calificat la Euro 2016, dedesubt afișează celelalte țări europene pe care le poți alege.

Un lucru interesant este că acest ou de Paște aduce în pagina Apple o serie de țări din Europa care nu au versiuni regionale ale site-ului Apple. Printre acestea se numără Albania, Islanda, Irlanda de Nord, Ucraina și Țara Galilor, toate acestea fiind adăugate numai pentru a umple corespunzător tabelele cu meciuri de la Euro. Spre deosebire însă de țările care au versiuni regionale ale site-ului Apple, acestea nu au legături pe text și/sau steag.

Important de menționat este că selectorul „Alege-ți țara” afișează numai pentru unele state din Europa tabelele de la Campionatul European de Fotbal, întrucât în cazul unor versiuni regionale-fantomă, cum ar fi cea din România, nu există un selector regional, ci se folosește cel global. Așadar, pentru a vedea rezultatele meciurilor de la Euro, va trebui să accesați versiunea pentru Marea Britanie, Germania, Franța (și nu numai) a Apple.com.apple.com euro 2016

Euro 2016 se aproprie cu pași repezi de încheiere, numai opt echipe mai rămănând în competiție: Belgia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Polonia, Portugalia și Țara Galilor. Meciurile și rezultatele lor pot fi urmărite live, însă dacă îți place mai mult varianta oferită de Apple pentru rezultate și clasamente, atunci poți apela la ea, urmând unul dintre cele trei linkuri de mai sus.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.