Să ne imaginăm următorul scenariu: regizorul din Los Angeles Aaron Chervenak a ieșit în oraș cu prietenii săi, dar își „butonează” în continuu iPhone-ul, enumerând totodată numeroasele motive pentru care își ține mereu aproape telefonul. Niciunul dintre prieteni nu este străin de iubirea pe care acesta o poartă telefonului, așa că în final unul dintre ei declanșează punctul culminant al poveștii: „Bine Aaron. Dacă îți iubești așa mult iPhone-ul, de ce nu te însori cu el!?” Deodată, deasupra capului lui Chervenak se aprinde un beculeț, acesta își ridică privirea și răspunde foarte sigur pe el „Știi ceva? Poate că o voi face!” Și a făcut-o!

Mergând în Las Vegas, Chervenak a decis să facă „pasul cel mare” în viața lui, așa că a mers la Little Las Vegas Chapel și a spus „da” în fața altarului. Unui iPhone!

Deși nu putem confirma cu certitudine că „cererea în căsătorie” s-a derulat exact așa, putem confirma faptul că o „nuntă” dintre regizor și iPhone-ul său a avut loc pe data de 20 mai într-o capelă din Nevada unde sunt oficiate căsătorii. Pentru a fi foarte clari, telefonul nu este versiunea din viața reală a sufletului-pereche a lui Chervenak, regizorul dorindu-și însă să își exprime punctul de vedere cu privire la conexiunea tot mai sentimentală pe care mulți oameni, cum ar fi și el, au clădit-o cu telefoanele lor inteligente pe care le folosesc zi de zi, oră de oră.

Dacă am fi să fim onești cu noi înșine, ne conectăm cu telefoanele noastre la foarte multe nivele sentimentale. Le uităm la ele pentru consolare, pentru a ne calma, pentru a merge la culcare, pentru a ne liniști mințile, iar pentru mine o relație este exact despre asta. Într-o anumită măsură, telefonul meu inteligent a fost cea mai lungă relație a mea. De aceea, am decis să văd cum este să te căsătorești la propriu cu un telefon.

Fiind un regizor de film, Chervenak a publicat pe YouTube înregistrarea nunții sale. Domnul și Doamna Chervenak-iPhone nu vor primi prea curând daruri de nuntă, întrucât consideră această unire a fi pur simbolică și deloc legală (nici măcar Statul Nevada nu recunoaște nunțile dintre oameni și telefoane).

Sper că nunta mea va fi văzută ca un gest simbolic de a arăta cât de prețioase au devenit telefoanele în viețile noastre de zi cu zi și poate îi va face și pe alții să se întrebe același lucru cu privire la relația dintre ei și telefoanele lor.

Eu unul nu înțeleg de ce s-a grăbit Chervenak… Putea să aștepte până în septembrie și să se însoare cu un iPhone mai subțire și mai frumos, nu? Gusturile însă nu se discută.

4 COMENTARII

  1. concluzia ta e dementiala ? ”Eu unul nu înțeleg de ce s-a grăbit Chervenak… Putea să aștepte până în septembrie și să se însoare cu un iPhone mai subțire și mai frumos, nu?” ??

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.