Cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2016 și a Copa America, Facebook a introdus în cea mai recentă versiune a Messenger un joc de fotbal secret.

Intitulat „Keepy Up”, jocul din Facebook Messenger poate fi jucat actualizând aplicația la versiunea 75.0 (atât tu cât și prietenul/prietenii tăi) și trimițând unui prieten noul caracter emoji minge de fotbal. Atingând acest caracter din cadrul conversației vei deschide jocul al cărui scop este de a ține cât mai mult balonul în aer.

Jocul poate fi început ori de câte ori, accesând același caracter din aceeași conversație, iar cel mai mare scor va fi afișat în fereastra conversației.

Aceasta nu este prima dată când Facebook introduce în Messenger un joc tematic secret. La începutul acestui an, aplicația de mesaje a celebrei rețele sociale a primit un joc ce celebra March Madness și sezonul nou din NBA. Acel joc a fost foarte apreciat de utilizatori, fiind jucat de 1 miliard de ori, potrivit companiei americane.

Noul caracter emoji se alătură celor peste 1.500 pe care le-a adăugat compania americană în prima parte a acestei luni, cu scopul de a răspunde cererilor utilizatorilor de a diversifica baza de caractere.

Actualizarea la versiunea 75.0 a aplicației Facebook Messenger poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 7.0 sau ulterior.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.