Apple a adăugat aplicația WWDC pe Apple TV 2 și 3

0
820

Cu 10 ore înainte ca unul dintre cele mai așteptate evenimente media din acest an să înceapă – WWDC 2016 -, compania Apple a adăugat pe dispozitivele Apple TV ale utilizatorilor un nou canal.

Intitulat „WWDC” de această dată, canalul Special Events este din nou disponibil pe generațiile a treia și a doua de Apple TV, permițându-le astfel utilizatorilor care folosesc micul dispozitiv să urmărească în direct de pe TV conferința de pe 13 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României).

Canalul WWDC poate fi accesat de pe pagina principală a Apple TV, fiind adăugat în mod automat pe toate aparatele care au instalată măcar versiunea 6.2 a software-ului și sunt conectate la Internet prin cablu sau Wi-Fi. Odată deschis, acesta va afișa o numărătoare inversă până la ora la care începe evenimentul, pentru ca atunci să includă un buton „Urmărește acum”, care să îți permită să accesezi fluxul live.

Dacă folosești generația a 4-a de Apple TV (ultimul model) și vrei să urmărești WWDC 2016, reține că va trebui să descarci de pe App Store aplicația Special Events sau WWDC și să aștepți până deseară.

Conferința WWDC 2016 de pe 13 iunie va aduce prezentarea viitoarelor actualizări majore pe care le vor primi în toamnă cele patru sisteme de operare pe care le are Apple: tvOS, watchOS, iOS și OS X. Ca de obicei, ea poate fi urmărită live, dar dacă nu ai deseară timp 2 ore să o urmărești, noi te așteptăm pe iTutorial.ro cu toate informațiile de care ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.