iOS 9.3.3 public beta 1 și OS X 10.11.6 public beta 1 au fost lansate

0
850

Compania Apple a lansat dis de dimineață două noi actualizări pentru o parte dintre utilizatorii de iPhone, iPad și Mac. iOS 9.3.3 public beta 1 și OS X 10.11.6 public beta 1 sunt acum disponibile pentru toți utilizatorii înscriși în programele Apple de testare a versiunilor beta și sosesc la o zi și jumătate distanță de versiunile iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6 beta 1 dedicate dezvoltatorilor de aplicații.

Actualizarea la noile iOS 9.3.3 public beta 1 și OS X 10.11.6 public beta 1 este așadar posibilă pentru toți cei care s-au înscris în programul Apple Software Beta și au instalat profile de configurare pe dispozitivele compatibile. Pentru a actualiza un iPhone sau iPad pe care ai mai avut în trecut o versiune beta publică de iOS, va trebui să accesezi Configurări>General>Actualizare software. În cazul unui Mac pe care ai mai avut versiuni publice de OS X, va trebui să accesezi Mac App Store>Actualizări. Dacă nu ai înrolat dispozitivul iOS sau OS X în programul Apple Software Beta, dar îți dorești să testezi cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare, o vei putea face de pe pagina Apple (mai multe detalii aici, pentru iOS, și aici, pentru OS X).

Atât iOS 9.3.3, cât și OS X 10.11.6 reprezintă actualizări minore pentru cele două sisteme de operare, având, potrivit Apple, rolul de a corecta erorile descoperite de către utilizatori în iOS 9.3.2 și, respectiv, OS X 10.11.5, precum și de a spori performanțele și securitatea dispozitivelor pe care sunt instalate. Caracteristici noi nu au fost descoperite de către utilizatori în niciuna dintre cele două versiuni ale SO.

Ca de obicei, recomand utilizatorilor să nu instaleze primele versiuni beta de iOS sau OS X pe dispozitivele de care depind zilnic, deoarece ele pot conține unele erori.

iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6 beta sosesc la aproximativ o săptămână distanță de lansarea versiunilor finale de iOS 9.3.2 și OS X 10.11.5, versiuni prin care Apple introducea o serie de caracteristici importante pentru utilizatorii de iOS și OS X.

Notă: Dacă ai instalat iOS 9.3.3 sau OS X 10.11.6 pe unul dintre dispozitivele tale și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.